Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Double Wear Stay-In-Place Makeup 2N1 Desert Beige (12)
Double Wear Stay-In-Place Makeup 2N1 Desert Beige (12)

Double Wear Stay-In-Place Makeup 2N1 Desert Beige (12)

Estee Lauder

Double Wear Stay-in-Place Makeup täcker alla ojämnheter perfekt. Hög täckningsgrad och är mycket hållbar. Håller hela dagen utan att ändra sig. Skyddar huden med SPF 10.
460 kr
2N1 Desert Beige (12)

Recensioner

Katrin | 2018-04-22
Den är helt otrolig!! Den är sååååå fin på huden och täcker så mycket. Räcker att använda jättelite foundation. Hade den på en fest och den höll hela kvällen lång. Behövde absolut inte toucha upp något och man blev jätte svettig av allt dansande. Såg ut som att jag precis hade applicerat den när jag var hemma och fick så många komplimanger på hur fin Min foundation var. Den får 11/10.
Jessica | 2018-04-20
Så himla bra! lägger lite bara men den är jättetäckande och fin. blir en fin yta och ser naturligt ut trots att den täcker så bra. Helt fantastiskt. jag har provat ALLA!! och denna är bäst. Sitter hela dagen och ser jättefin även efter en heldag på jobbet! Så nöjd med denna!
Edith | 2018-04-11
Den enda foundation som funkar på mig! Lägger sig magiskt på huden och håller så sjuuukt bra. Kan ha sminket en hel dag och det ser lika bra ut på kvällen som när jag la på det. Har även haft den flera utekvällar och har då sovit med smink hehe.. Men den är lika jäkla fin när man vaknar morgonen efter!! Har torr/kombinerad hy.

Mer Information

Double Wear Stay-in-Place Makeup täcker alla ojämnheter perfekt. Hög täckningsgrad och är mycket hållbar.
Håller hela dagen utan att ändra sig. Skyddar huden med SPF 10. Kan
kombineras med concealer och avslutas med puder för ett perfekt finish.
Till alla hudtyper.
Skakas ordentligt före användning. Applicera med en borste, svamp eller med fingrarna. Kan läggas i hela ansiktet eller på särskilda områden efter behov. Starta från ansiktets mitt och arbeta dig ut mot sidorna. Bygg upp täckningen genom att lägga till ett extra lager.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22