Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Double Wear Stay-in-Place Makeup 2N1 Desert Beige (12)
Double Wear Stay-in-Place Makeup 2N1 Desert Beige (12)
Gåva på köpet! Läs mer

Double Wear Stay-in-Place Makeup 2N1 Desert Beige (12)

Estee Lauder

Double Wear Stay-in-Place Makeup täcker alla ojämnheter perfekt. Hög täckningsgrad och är mycket hållbar. Håller hela dagen utan att ändra sig. Skyddar huden med SPF 10.
460 kr
2N1 Desert Beige (12)

Recensioner

Elin | 2018-02-21
En foundation som alltid presenterar även om man har en problemhy. Väldigt lätt foundation som lätt går att bygga upp till ett mer täckande resultat utan att bli kakigt. Vad jag älskar mest med denna foundation är att man knappt behöver "setta" den med puder utan att det är väldigt matt i sig själv OCH att den sitter hela dagen. Denna produkt finns i väldigt fina och bra färger. Rekommenderar att blanda i en/två droppar estee lauder advanced night repair serum. Ger ett magiskt lyster.
Patricia | 2018-02-17
Bäst ... kan bara säga det. Men om du har väldigt torr hud så funkar det fint att ha en bra olja under ( Farsali) alltså Bio oil funkar riktigt bra (finns på apotek och säljs även på kicks.se). Kan kännas konstigt när du sätter oljan på huden men det är bara att ta lite på en rondell o sen över hela ansiktet. och sedan med foundation på. och de blir prima :)!
F | 2018-02-15
Täckningen får full pott, även färgen som smälter in otroligt fint med min hy, däremot funkar den inte på mig, hur mycket jag än försöker och vill. Den är på tok för torr. Jag har oljig hy men är yttorr på vissa partier. Trots att jag återfuktar otroligt bra och är noga med min hudvård så funkar den bara inte, den krackelerar pga torrheten.

Mer Information

Double Wear Stay-in-Place Makeup täcker alla ojämnheter perfekt. Hög täckningsgrad och är mycket hållbar.
Håller hela dagen utan att ändra sig. Skyddar huden med SPF 10. Kan
kombineras med concealer och avslutas med puder för ett perfekt finish.
Till alla hudtyper.
Skakas ordentligt före användning. Applicera med en borste, svamp eller med fingrarna. Kan läggas i hela ansiktet eller på särskilda områden efter behov. Starta från ansiktets mitt och arbeta dig ut mot sidorna. Bygg upp täckningen genom att lägga till ett extra lager.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22