Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

BLACK WEEK 21/11: 25% på kroppsvård. Fri frakt!

Drink Up Intensive Overnight Mask
ONLY AT KICKS

Drink Up Intensive Overnight Mask

Origins

90% kände sig direkt återfuktade med en slätare och lugnare hud. 75% märkte direkt att hudens fuktnivåer förbättrades.
250 kr

Recensioner

Angela | 2018-11-18
Jag är hyperallergisk mot mkt hårfärger, tvättmedel mm mm Så efter att ha läst här vart jag nojig ens våga prova, hade köpt den och läste först i efterhand. Resultat= helt fantastiskt som en baby på morgonen. Underbar helt klart en av de absolut bästa. Ett plus fast jag la mkt produkt kornade den inte sig på huden. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cecilia | 2018-11-05
Fuktbomb! Har använt den här masken i två år och kommer nog aldrig sluta. Har testat mycket men ingen annan mask gör mig så återfuktad som denna. God doft och kladdar inte, så den är perfekt att sova med. Köp!
Camilla | 2018-10-28
Har också fått allergisk reaktion 2 ggr efter att ha haft uppehåll. Älskade denna innan. Har normalt sett inte känslig hy men denna bränner, kliar och jag blir illröd. Ville prova en gång till efter den första reaktionen för att vara helt säker på att det är på krämen jag reagerar. Och det är det tyvärr, supertrist.

Mer Information

90% kände sig direkt återfuktade med en slätare och lugnare hud. 75% märkte direkt att hudens fuktnivåer förbättrades. Hud är beroende av vatten för att upprätthålla ett ungdomligt utseende men den förlorar fukt under hela dagen. Ju mer stressad du är, desto mer fukt förlorar du. Denna intensiva fuktmask med avokado och aprikoskärneolja går ner på djupet i huden och bygger upp fuktreserverna inför morgondagen. Japansk tång reparerar hudens barriär för att förhindra framtida uttorkning och tecken på för tidigt åldrande. Användning: Två gånger i veckan eller vid behov. Massera försiktigt in på en ren hud innan sängdags. Torka av eventuellt överskott.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2017: Bästa ansiktsmask.
Volym:100 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22