Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Drink Up Intensive Overnight Mask
ONLY AT KICKS
Kampanj 20%

Drink Up Intensive Overnight Mask

Origins

90% kände sig direkt återfuktade med en slätare och lugnare hud. 75% märkte direkt att hudens fuktnivåer förbättrades.
200 kr250 kr

Recensioner

Gunilla | 2018-08-02
Får mina ögonlock att svullna upp! Ögonen är helt igenmurade när jag vaknar, även om jag bara använt masken för snabb rengöring på kvällen och tvättat bort allt. Ändå har jag inga kända allergier.
Magdalena | 2018-08-01
Tyvärr fick jag en allergisk reaktion (röd, svullen och kliande ansikte i flera timmar) av denna mask, visserligen pga att den innehåller aprikotskärnolja. Jag brukar inte få hudallergier annars, med köp inte denna om du är allergisk mot några av ingredienserna.
Caroline | 2018-07-23
Älskar denna! Känner verkligen att huden tar åt sig all fukt vid appliceringen

Mer Information

90% kände sig direkt återfuktade med en slätare och lugnare hud. 75% märkte direkt att hudens fuktnivåer förbättrades. Hud är beroende av vatten för att upprätthålla ett ungdomligt utseende men den förlorar fukt under hela dagen. Ju mer stressad du är, desto mer fukt förlorar du. Denna intensiva fuktmask med avokado och aprikoskärneolja går ner på djupet i huden och bygger upp fuktreserverna inför morgondagen. Japansk tång reparerar hudens barriär för att förhindra framtida uttorkning och tecken på för tidigt åldrande. Användning: Två gånger i veckan eller vid behov. Massera försiktigt in på en ren hud innan sängdags. Torka av eventuellt överskott.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2017: Bästa ansiktsmask.
Volym:100 ml
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22