Nattmask - Hudvård - KICKS
 • Fri frakt över 99 kr
  Fri frakt över 99 kr
 • Expressleverans
  Expressleverans
 • Poäng på alla köp
  Poäng på alla köp

Lades till i varukorgen

Personligt erbjudande inaktiverat
Gäller t.o.m

Nattmask

47 produkter
Sortera: Mest köpta
 • På kampanj
  Högsta betyg
  Flest recensioner
  Nyheter
  Mest köpta
  Lägsta pris
  Högsta pris
  Namn A-Ö

Vad är nattmask?

Produkter som jobbar medan du sover och som lämnar huden alldeles len och återfuktad. Låter det för bra för att vara sant? Att använda en nattmask istället för en nattkräm har många fördelar. Kolla här!

En nattmask kan du använda istället för nattkräm. På det sättet får huden extra mycket näring, vilket påskyndar cellförnyelsen medan du sover. Genom att använda en nattmask ger du huden bland annat fukt, vitaminer och mineraler som gör att huden får de bästa förutsättningarna för att reparera skador och bilda kollagen. 

Så använder du nattmask

En nattmask applicerar du till natten. Börja med att rengöra ansiktet ordentligt och exfoliera sedan huden med en ansiktspeeling. Skölj av och låt huden torka ordentligt innan du applicerar masken med fingrarna. Du ska alltså inte applicera någon nattkräm. Om du vill kan du låta nattmasken ligga kvar medan du sover och skölja av morgonen efter. 

Hur ofta du ska applicera en nattmask beror på hur din hud mår. En regel brukar vara två till tre gånger i veckan, men om du har torr hud kan det vara bra att använda en återfuktande nattmask varje natt tills huden blivit ordentligt återfuktad. 

Tips! Skölj av nattmasken på morgonen och tvätta ansiktet med din vanliga ansiktsrengöring. Applicera sedan med ditt serum, dagkräm och solskyddsfaktor.

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2024