Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Revitalizing Hydrating Serum 30ml
Revitalizing Hydrating Serum 30ml

Revitalizing Hydrating Serum 30ml

La Mer

Vårdande serum som droppe för droppe ger huden förnyad vitalitet och skämmer bort huden med den effektiva och legendariska ingrediensen Miracle Broth™.
1 850 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Revitalizing Hydrating Serum
p89456523
v89456524
La Mer
SEK
1850

Recensioner

Mats | 2019-04-20
Helt fantastisk produkt som är värd sitt pris! Extremt återfuktande som faktiskt har gjort att jag kunnat skippa en del produkter i min tidigare koreanska process. Kommer definitivt satsa på La Mer!
Anna | 2018-12-29
Har torr hud och detta serum återfuktar bra. Känns så skönt, lyxigt, och huden blir så mjuk och fin när man börjar med detta serum och sen tar på creme de la mer. Dyrt ja, men värt det. Kommer köpa fler la mer produkter, för verkligen gjort skillnad för min hud

Mer Information

Vårdande serum som droppe för droppe ger huden förnyad vitalitet och skämmer bort huden med den effektiva och legendariska ingrediensen Miracle Broth™. Mikrodropparna absorberas snabbt och fräschar upp huden. Men en omgående fuktmättande effekt skapar det uppfriskande serumet en oas av intensiv fukt som håller hela dagen. Lime Te-koncentrat — en kraftig antioxidant som vårdar och skyddar huden mot miljömässiga påverkningar. Huden får förnyad fyllighet och linjer mindskas synligt då hudens naturliga reparationsmekanism optimeras. Huden ser vacker och ungdomlig ut. Med massor av vitalitet.