Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

NCTF-Reverse Cream
NCTF-Reverse Cream

NCTF-Reverse Cream

Filorga

NCTF-REVERSE creme ger näring och komfort till torr hud samt förbättrar hudkvaliteten.
945 kr

Recensioner

Amor | 2018-07-01
EN AV MIN FAVORIT! Gillar inte doften på krämen. Krämen är krämig och tjock. Den glider felfritt på ansiktet. Älskar all fukt och glow som den ger! Ansiktet ser hälsosamt ut. Jag har torr- och dehydrerad hud samt oljigig på t-zonen.
Maria | 2018-03-04
Jag fyller 38 år i sommar och har bott med min make i 10 år. Jag tror att hans spontana kommentar häromdagen beskriver denna fantastiska produkt på bästa sätt ”jag tror aldrig du sett så ung ut som nu.”
Terése Söderberg | 2017-09-02
Hela NCTF serien rekommendera jag starkt. Använt Timefiller länge och alltid gjort underverk med hyn. Men denna serie är fantastisk. Efter endast två dagar ser hyn extremt fräsch ut! En helt annan ton och man ser utvilad ut. Bästa hudvården någonsin! Värt varenda krona.

Mer Information

NCTF-REVERSE creme ger näring och komfort till torr hud samt förbättrar hudkvaliteten. Cremen innehåller samma koncentration av NCTF, som finns i en injicerbar NCTF behandling, vilket bidrar till en förbättrad hudkvalitet. Rynkor och linjer minimeras, hudens känns fastare med mer komfort och skydd.
Appliceras morgon och kväll på rengjord hud, över ditt serum.
Volym:50 ml
Hudtyp:Torr
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22