Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

Ultra Facial Cream 125 ml
Ultra Facial Cream 125 ml
Ultra Facial Cream 125 ml
Kampanj 20%

Ultra Facial Cream 125 ml

Kiehls

Ultra Facial Cream har en lätt konsistens som snabbt tränger in i huden och innehåller bland annat Antarcticine som är ett protein, samt Squalane som är ett fint olivextrakt.
388 kr485 kr

Recensioner

Lisa | 2019-01-09
Man blir otroligt återfuktad och go i huden av denna. Dock svider den i några minuter när man applicerar den och den luktar starkt av plast vilket ger lite huvudvärk.
Elin | 2019-01-02
Denna svider mycket på huden i några minuter efter applicering men sedan blir huden blir fin och mjuk. Den återfuktar dock inte mina torra partier tillräckligt (har blandhy).
Isabella | 2018-12-15
Helt okej, inte det bästa jag provat.

Mer Information

Ultra Facial Cream har en lätt konsistens som snabbt tränger in i huden och innehåller bland annat Antarcticine som är ett protein, samt Squalane som är ett fint olivextrakt. Dessa två nyckelingredienser bidrar med fukt av hög kvalitet och kompletteras av ingrediensen Imperata Cylindrica, som är en ökenväxt som klarar av att behålla fukt under extremt torra väderförhållanden. Kiehl’s Ultra Facial Cream är återfuktande i 24 timmar. Applicera dag och natt på ren hud i ansiktet.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22