Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Ultra Facial Cream 50 ml

Ultra Facial Cream 50 ml

Kiehls

Ultra Facial Cream har en lätt konsistens som snabbt tränger in i huden och innehåller bland annat Antarcticine som är ett protein, samt Squalane som är ett fint olivextrakt.
240 kr

Recensioner

Felicia | 2018-10-12
Har prövat många olika märken och produktserier, har aldrig varit så nöjd. Prisvärd!
Moa | 2018-09-12
Jag har känslighud runt om näsan sedan jag är gravid, och den här krämen kan inte minska det och stickandet runt näsan som alla andra kräm jag har är kvar, men den är så len på kinderna hela dagen och det gör att huden ser hälsosam ut.
Sara | 2018-06-20
Jag har väldigt torr hy och genom åren har jag provat alla olika sorters fuktkrämer men nej inget funkade. I Stockholm 2015 på Åhlens fick jag testa denna ansiktskrämen och det är den bästa jag provat! Köper bara den och min hy är inte lika torr som förr heller. Så nöjd Tack Kiehls

Mer Information

Ultra Facial Cream har en lätt konsistens som snabbt tränger in i huden och innehåller bland annat Antarcticine som är ett protein, samt Squalane som är ett fint olivextrakt. Dessa två nyckelingredienser bidrar med fukt av hög kvalitet och kompletteras av ingrediensen Imperata Cylindrica, som är en ökenväxt som klarar av att behålla fukt under extremt torra väderförhållanden. Kiehl’s Ultra Facial Cream är återfuktande i 24 timmar. Applicera dag och natt på ren hud i ansiktet.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22