Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Ultra Facial Cream 125 ml

Ultra Facial Cream 125 ml

Kiehls

Ultra Facial Cream har en lätt konsistens som snabbt tränger in i huden och innehåller bland annat Antarcticine som är ett protein, samt Squalane som är ett fint olivextrakt.
485 kr

Recensioner

Frida | 2017-02-28
Mitt ansikte har överlevt vintern tack vare denna. Så återfuktande, och sjunker in bra i huden. Jag har känslig hy som lätt kan bli irriterad av många ansiktskrämer, men denna är riktigt snäll mot hyn.
Wilma | 2017-02-25
I have combo/ oily skin. This cream is amazing during winter time for me. So moisturized and comfortable without feeling oily.
Nivine | 2017-02-23
Har nyligen börjat använda Kiehl's produkter. Förvånad över lystern jag fått! Den återfuktar ansiktet på ett otroligt sätt. Använder denna produkt både dag och natt tillsammans med hudvårdsrutinerna samt innan sminket. Något alla bör testa! Sminket blir 10 gånger finare och håller längre. Att den dessutom börjat säljas på kicks är ett stort plus! Tack kicks för ni börjat återförsälja Kiehl's underbara produkter. Rekommenderar starkt!

Mer Information

Ultra Facial Cream har en lätt konsistens som snabbt tränger in i huden och innehåller bland annat Antarcticine som är ett protein, samt Squalane som är ett fint olivextrakt. Dessa två nyckelingredienser bidrar med fukt av hög kvalitet och kompletteras av ingrediensen Imperata Cylindrica, som är en ökenväxt som klarar av att behålla fukt under extremt torra väderförhållanden. Kiehl’s Ultra Facial Cream är återfuktande i 24 timmar. Applicera dag och natt på ren hud i ansiktet.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22