Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Paradise Mascara 01 Black
Paradise Mascara 01 Black
Paradise Mascara 01 Black
Kampanj 20%

Paradise Mascara 01 Black

Loreal

Gör dina ögonfransar vackra och voluminösa med vår fantastiska Paradis Exstatic mascara - en mascara som tar dina fransar till paradiset!
111,20 kr139 kr

Recensioner

Alena D. | 2017-10-24
Bra mascara som ger mycket volym och håller böjningen på fransarna. Jag tycker inte att den ger mycket längd. Smular och kladdar inte på nedre fransraden som många andra mascaror kan göra på mig. Jag tycker dock att alldeles för mycket produkt finns på borsten när man tar ut den ur tuben. Mascaran torkar ut otroligt snabbt - efter bara ett par veckor har jag märkt att den ändrades i konsistensen till en tjockare variant. I längden blir den rätt så dyr då man skulle behöva köpa en ny tub varje månad istället för varannan eller var tredje.
Stina Bernhardsson | 2017-10-22
Efter att ha testat Too faced Better than sex mascara (som jag tyckte om) så köpte jag denna eftersom många sa att det är en liknande men billigare variant. Tyvärr är den inte lika bra enligt mig. När man drar ut applikatorn ur tuben så kommer det med alldeles för mycket produkt. Därför får man mascara överallt, tuben blir kladdig och jag måste alltid torka av applikatorn innan och efter jag applicerat mascaran. Ingen hit alltså! Köp hellre Too faced Better than sex, även om den är dyrare.
Nerik | 2017-10-18
Bästa budgetmascaran! Ger både volym och längd. Fransarna känns inte mjuka, dem är rätt stela. Men lätt att tvätta ur med endast vatten.

Mer Information

Gör dina ögonfransar vackra och voluminösa med vår fantastiska Paradis Exstatic mascara - en mascara som tar dina fransar till paradiset!
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22