Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Paradise Mascara 01 Black
Paradise Mascara 01 Black
Paradise Mascara 01 Black

Paradise Mascara 01 Black

Loreal

Gör dina ögonfransar vackra och voluminösa med vår fantastiska Paradis Exstatic mascara - en mascara som tar dina fransar till paradiset! Nu som vattenfast!
139 kr

Recensioner

Margit | 2018-04-27
Vid applicering blir fransarna väldigt fina, långa med mycket volym. Men efter några timmar har de lagt sig och jag är svart runt ögonen, det ser ut som att jag sotat dem.
Sofie | 2018-04-25
Vilken jäkla maskara!!! Riktigt positivt överraskad. Jag är en sån som fastnar för en maskara och sen köper samma i flera år men nu tog jag tummen ur för att våga testa denna & WOW!!! nya favoriten. Ger väldigt fin volym & längd, går att jobba upp om man vill ha mer av det goda.
Marie | 2018-04-06
Älskar. Perfekt för mig med lite kortare fransar. Långa, snygg volym utan att bli för mycket. Önskar dock att flaskan var större.

Mer Information

Gör dina ögonfransar vackra och voluminösa med vår fantastiska Paradis Exstatic mascara - en mascara som tar dina fransar till paradiset!
Nu som vattenfast! Gör dina ögonfransar vackra och voluminösa med vår fantastiska Paradis Extatic mascara - en mascara som tar dina fransar till paradiset!
Färg:Svart
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22