Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Paradise Mascara 01 Black
Paradise Mascara 01 Black
Paradise Mascara 01 Black

Paradise Mascara 01 Black

Loreal

Gör dina ögonfransar vackra och voluminösa med vår fantastiska Paradis Exstatic mascara - en mascara som tar dina fransar till paradiset! Nu som vattenfast!
139 kr
01 Black

Recensioner

Lise-Lott | 2018-10-25
Jag tyckte den var jättebra i början, den gav fylliga fransar och mycket färg men... som någon skrivit tidigare här så blev även min mascara torr efter bara några veckor så nu har den också börjat flagna och lägga sig under ögonen. Jag kommer inte att köpa denna mascara igen.
Ulrika | 2018-10-23
Jag älskar denna, den är tjock och kladdig men inte klumpig, bra för den som gillar fylliga fransar. Fastnar inte på ögonlocken(mitt problem annars) eller faller av för mig. Stort minus är att förpackningen blir jättesmutsig på utsidan direkt, så inget att ha diskret i handväskan utan att smutsa ner. Ett mkt bra budgetalternativ för mig!
Fatmeh | 2018-10-22
Borsten får med sig för mycket mascara، och den Klumpar sig och är svår att få jämn på fransarna.

Mer Information

Gör dina ögonfransar vackra och voluminösa med vår fantastiska Paradis Exstatic mascara - en mascara som tar dina fransar till paradiset!
Nu som vattenfast! Gör dina ögonfransar vackra och voluminösa med vår fantastiska Paradis Extatic mascara - en mascara som tar dina fransar till paradiset!
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22