Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Paradise Mascara 01 Black
Paradise Mascara 01 Black
Paradise Mascara 01 Black

Paradise Mascara 01 Black

Loreal

Gör dina ögonfransar vackra och voluminösa med vår fantastiska Paradis Exstatic mascara - en mascara som tar dina fransar till paradiset! Nu som vattenfast!
139 kr
01 Black

Recensioner

Ida | 2018-09-24
Klumpar sig och är svår att få jämn på fransarna. Svår att få bort med rengöring för vattenfast mascara. Bra svärta.
Fatima | 2018-09-02
Loreals mascaror har tidigare inte passat mig, men den här är såååå braaa! En budgetmascaraq som verkligen fyller sin funktion! PROVA!
Karolina | 2018-08-15
Otroligt att en budgetmascara kan vara så bra. Allvarligt talat så finns det ingen annan mascara som dels ger så vackra fransar, volym och håller böj samt inte smular på mina raka fransar och oljiga ögonlock. MAGI!

Mer Information

Gör dina ögonfransar vackra och voluminösa med vår fantastiska Paradis Exstatic mascara - en mascara som tar dina fransar till paradiset!
Nu som vattenfast! Gör dina ögonfransar vackra och voluminösa med vår fantastiska Paradis Extatic mascara - en mascara som tar dina fransar till paradiset!
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22