Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Paradise Mascara 01 Black
Paradise Mascara 01 Black
Paradise Mascara 01 Black
Kampanj 20%

Paradise Mascara 01 Black

Loreal

Gör dina ögonfransar vackra och voluminösa med vår fantastiska Paradis Exstatic mascara - en mascara som tar dina fransar till paradiset! Nu som vattenfast!
111,20 kr139 kr
01 Black

Recensioner

Sofie | 2018-03-20
Ger fin längd och volym, väldigt prisvärd!
Madelene | 2018-03-13
Man får jättefylliga och fina fransar av denna MEN den torkar ut alldeles för fort, jag är på tredje veckan nu med min och den har redan börjat torka. Detta är tredje gången som jag har köpt den och alla har varit likadana. Därav bara tre stjärnor.
Mimmie | 2018-03-12
Jag tycker att denna är helt sjukt bra! Den ger volym och längd i samma mascara och jag får så mycket komplimanger med denna mascara! Den smular inte under ögonen utan sitter där den ska hela dagen. Love it!

Mer Information

Gör dina ögonfransar vackra och voluminösa med vår fantastiska Paradis Exstatic mascara - en mascara som tar dina fransar till paradiset!
Nu som vattenfast! Gör dina ögonfransar vackra och voluminösa med vår fantastiska Paradis Extatic mascara - en mascara som tar dina fransar till paradiset!
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22