Vad är ”Graphic Liner”? KICKS guidar - KICKS
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Expressleverans
    Expressleverans
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp

Lades till i varukorgen

Personligt erbjudande inaktiverat
Gäller t.o.m

Vad är ”Graphic Liner”? KICKS guidar

Skarpa linjer, djärva nyanser och fantasifulla, grafiska snitt. Med över 5 miljoner visningar på TikTok under hashtags som #graphicliner och #graphiclinertutorial är grafisk eyeliner en av årets stora beautytrender. Så fixar du den grafiska looken med färgstark eyeliner!
1
Dela

Get the look

STEG 1
Börja med att lägga en linje på ditt övre ögonlock. För att lättare applicera eyelinern kan du släta ut ögonlocket genom att försiktigt dra ut huden i ögonvrån med fingret. Linjen behöver inte vara tunn och perfekt, utan kan med fördel vara lite tjockare.

STEG 2
Därefter är det dags att gör själva vingen! Börja med att dra en linje ut från din yttre ögonvrå upp mot ögonbrynet. Om du är nybörjare kan du göra prickar för att markera ut linjen innan du målar själva vingen. Kom ihåg att den är tänkt att vara en förlängning av din nedre fransrad.

STEG 3
När du har skapat din önskade vinge, kan du måla en liten prick i mitten av din nedre fransrad. Dra därefter ännu en linje, under halva ögat, som fäster samman med din vinge. För att skapa mer djup och förstärka looken ytterligare kan du addera en mörkare brun nyans på ögonlocket. Vill du att dina ögon ska poppa lite extra kan du i stället lägga en ljusare metallisk skugga över hela ögonlocket och i ögonvrån. Avsluta med mascara.

Tips! Om du råkar göra ett misstag kan du doppa en precisionslinerborste i lite micellärvatten, dutta sedan försiktigt bort eventuella snedsteg.

Perfekta produkter till en graphic liner

1
Dela

Läs mer

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2024