Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

Studio Fix Fluid Foundation NW13
Studio Fix Fluid Foundation NW13

Studio Fix Fluid Foundation NW13

MAC

En modern foundation som kombinerar en naturligt matt finish och medeltäckning. Bekväm och hållbar: varar i upp till åtta timmar.
300 kr
NW13

Recensioner

Teresa | 2018-10-18
Denna foundation är en klassiker. Den håller väldigt länge, den har en matt och slät finish, och hyn ser nästan photoshoppad ut. Jag har nyanserna NC10 och NC15 och är väldigt nöjd med dem. Det finns verkligen en nyans för alla och det är en bonus. Också- ett stort problem jag har är att få min foundation att hålla på näsan men denna sitter som berget, även om jag snyter mig! Denna rekommenderas varmt!
Anna | 2018-08-01
Jättenöjd med denna foundation. Blev rekommenderat av en Kicksäljare. Har rätt glansigt hudboch denna verkligen gör jobbet.
Wilma | 2018-05-25
Älskar denna foundation, har testat så många andra dyra men denna slår alla dem. Lägger sig fint på huden och håller bra, dock har ja denna när jag har brun utan sol för de är perfekt då, jag har NC20

Mer Information

En modern foundation som kombinerar en naturligt matt finish och medeltäckning. Bekväm och hållbar: varar i upp till åtta timmar. Mjuk applicering, snabbt och enkelt att bygga upp slät täckning. Innehåller specialbehandlade, mikroniserade pigment och mjukt puder för en superslät och felfri finish. Absorberar och sprider ut oljan. Innehåller särskilda, hudvårdande ingredienser. Oljefri. SPF15.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22