Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Mineralize Skinfinish Natural Give Me Sun
Mineralize Skinfinish Natural Give Me Sun

Mineralize Skinfinish Natural Give Me Sun

MAC

Ett lyxigt puder med mineraler, långsamt bakat för att ge en dimensionell och naturligt matt finish. Ger en perfekt ljus täckning.
305 kr
Give Me Sun

Recensioner

Jenny | 2018-03-11
favoritpudret! finishen är jättefin och håller en matt utan att bli kakig på huden.
Lovisa | 2018-03-09
Denna är kungen i djungeln av alla bronzers där ute! "Give me sun" ger dig verkligen den mest verklighetstrogna solbrännan!
Ikona | 2018-03-07
Detta lilla skatt är en av favoriterna jag definitivt kommer återkomma till. Har den i medium deep, vilken är en lätt pigmenterad nyans. Med andra ord, det räcker med ett få drag för att få den naturliga täckningen på ansiktet när jag vill undvika foundation för att se fräsch och osminkad ut. Använder den över foundation när jag vill uppnå en matt finish. Fungerar som rouge också när en vill framhäva kindbenen. Älskar verkligen produkter som kan användas på olika sätt för att få olika resultat. Den är mycket lätt på och det känns att huden andas vilket är en av de viktigaste egenskaperna som smink ska ha, enligt mig. Ett must have!

Mer Information

Ett lyxigt puder med mineraler, långsamt bakat för att ge en dimensionell och naturligt matt finish. Ger en perfekt ljus täckning. Använd för att fixera din foundation, eller för att förbättra makeupen under dagen. Ny välvd förpackning med spegel.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22