Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
20% på kicks.se för alla medlemmar hela helgen! Kod: KICKS20 (stora bokstäver) Gäller ord. pris.
Clear Lipglass

Clear Lipglass

MAC

Ett unikt läppglans som ger en glasliknande finish eller diskret skimmer. Används som den är, över läppenna eller läppstift - Clear Lipglass skapar en glans som varar.
185 kr

Tillfälligt slut

Mer Information

Ett unikt läppglans som ger en glasliknande finish eller diskret skimmer. Används som den är, över läppenna eller läppstift - Clear Lipglass skapar en glans som varar. Den innehåller jojobaolja som mjukar upp och vårdar läpparna, och det räcker med en liten droppe av den här högkoncentrerade produkten för att läpparna ska glänsa. Kommer i en behändig tub, men kan även appliceras med en läppborste. Clear Lipglass kan även blandas med andra produkter som Pigments, och kan appliceras på andra delar av kroppen utom runt ögonen för att skapa intressanta glimmereffekter.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22