Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
20% på kicks.se för alla medlemmar hela helgen! Kod: KICKS20 (stora bokstäver) Gäller ord. pris.
Retro Matte Liquid Lipcolour Feels So Grand
Retro Matte Liquid Lipcolour Feels So Grand

Retro Matte Liquid Lipcolour Feels So Grand

MAC

En modern twist på den klassiska matta finishen med fyra mättade nyanser från stengrått till lilatonad magenta. En färgklick i en flytande, mockaliknande finish som är helt oförglömlig.
245 kr
Feels So Grand

Recensioner

Hanna | 2017-10-12
Köpte den nyligen via nätet och den känns skön på läpparna och stannar kvar länge men färgen (so me) stämde inte alls med bilden och är mycket mörk och där med passar inte för vardaglig användning.
Stina Bernhardsson | 2017-09-09
Tänkte uppdatera mitt tidigare omdöme. Efter att ha använt detta läppstift ett tag kan jag ge denna rekommendation: man måste ta på ett väldigt tunt laget. Om man gör det så smular det sig inte och det håller sig fint. Tar man för mycket så blir det inte bra. Bara ett tips :)
Stina Bernhardsson | 2017-07-27
Egentligen skulle jag vilja ge detta läppstift 3,5 stjärnor. Jag har färgen Burnt spice, och det är en väldigt fin varm brun nyans. Läppstiftet håller sig fint några timmar, sedan börjar det smula. Dessutom känns det väldigt torrt, men det ser inte extremt torrt ut. Jag kommer fortsätta använda det eftersom färgen är fin och läppstiftet håller sig bra åtminstone några timmar, men eftersom det känns så torrt så tycker jag inte att det är värt priset så jag kommer nog inte köpa ett nytt när det tar slut. Det finns andra flytande läppstift som är mycket mer bekväma.

Mer Information

En modern twist på den klassiska matta finishen med fyra mättade nyanser från stengrått till lilatonad magenta. En färgklick i en flytande, mockaliknande finish som är helt oförglömlig. Specialförpackning i mattsvart med Kabukis signatur i guld.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22