Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FINAL SALE! Nu har vi sänkt rea-priserna ytterligare!

High Impact Curling Mascara, Black 8 ml
High Impact Curling Mascara, Black 8 ml

High Impact Curling Mascara, Black 8 ml

Clinique

En sann ögonöppnare. Den böjda borsten formar fransarna till den längsta, mest böjda version som du någonsin har sett, helt utan att dra i dem eller använda ögonfransböjare.
235 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
KICKS Club: poäng på alla köpKICKS Club: poäng på alla köp
High Impact Curling Mascara, Black
p818144
v40663403
Clinique
SEK
235

Recensioner

E | 2019-12-12
Böjer fransarna bra men tyvärr är det så mycket produkt på borsten att det lätt blir klumpigt resultat. Man bygger lätt upp volym vilket är bra ifall man gillar det. Ifall man som mig vill ha längd, böj och separation så är detta ingen höjdare tyvärr!
Denise | 2019-10-06
Magisk! Jag har raka, spretiga, korta & ljusa fransar som är nästintill omöjliga att få böjda & fina. MEN den här mascaran gör jobbet! Och den ger även längd! Jag har provat så många mascaror genom åren & lagt så mycket pengar på sånt som ändå inte gett något vidare resultat. Fram tills nu! Den är fantastisk! O snäll mot ögonen & superlätt att tvätta bort med endast ljummet vatten. Sliter inte alls lika mycket på ens fransar då. Köp den!!!
Olivia | 2019-09-20
Denna mascara är enligt mig inte värd pengarna. Det är för mkt produkt på borsten som inte går att dra av vilket bidrar till klumpar på ögonfransarna. Även då jag använt en ordentlig ögonfransböjare så blir ögonfransarna raka direkt man lagt på mascaran. Den smular även.

Mer Information

En sann ögonöppnare. Den böjda borsten formar fransarna till den längsta, mest böjda version som du någonsin har sett, helt utan att dra i dem eller använda ögonfransböjare. Smular inte och sköljs lätt av med varmt vatten. Testad av ögonläkare.
Håll den böjda borsten så att de följer fransarnas form. Du kan själv bestämma hur långa eller intensiva dina fransar ska vara - du applicerar bara så många lager du önskar. När du tar bort mascaran är det en bra idé att blöta upp fransarna. Använd fngertopparna och varmt vatten (duschtemperatur är perfekt). Du kan även blöta en bomullsrondell med vatten och trycka den mot ögat och därefter torka bort mascaran.
Volym:8 ml
Hudtyp:Kombinerad
Färg:Svart
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2020Kundservice 020-42 32 22