Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
High Impact Curling Mascara, Black 8 ml
High Impact Curling Mascara, Black 8 ml

High Impact Curling Mascara, Black 8 ml

Clinique

En sann ögonöppnare. Den böjda borsten formar fransarna till den längsta, mest böjda version som du någonsin har sett, helt utan att dra i dem eller använda ögonfransböjare.
235 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Veronica | 2019-04-29
Min absoluta favoritmascara sen flera år tillbaka. Återvänder alltid till denna. Älskar hur den ger fransarna volym och längd utan dess like. Dessutom är den så skonsam mot fransarna då den går bort med bara varmt vatten.
Emilia | 2019-04-11
Riktigt bra till mina raka fransar som aldrig vill hålla sig böjda..
Victoria | 2019-04-11
Har långa ögonfransar som är raka, som gärna sjuker ner trots en bra ögonfransböjare. Kombinationen med ögonfransböjaren och denna mascara är fantastiskt. Håller även med om att den håller allt, som tårar eller regn. Köper den om och om igen. Jag får bort den genom att blöta fingrarna med varmt vatten, men inte så det bränns, och drar lätt på fransarna i sicksack rörelse. Inte dra mot ögonlocket, utan vara precis på fransarna. Underbar för mina fransar!

Mer Information

En sann ögonöppnare. Den böjda borsten formar fransarna till den längsta, mest böjda version som du någonsin har sett, helt utan att dra i dem eller använda ögonfransböjare. Smular inte och sköljs lätt av med varmt vatten. Testad av ögonläkare.
Håll den böjda borsten så att de följer fransarnas form. Du kan själv bestämma hur långa eller intensiva dina fransar ska vara - du applicerar bara så många lager du önskar. När du tar bort mascaran är det en bra idé att blöta upp fransarna. Använd fngertopparna och varmt vatten (duschtemperatur är perfekt). Du kan även blöta en bomullsrondell med vatten och trycka den mot ögat och därefter torka bort mascaran.
Volym:8 ml
Hudtyp:Kombinerad
Färg:Svart
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22