Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Supra Volume Mascara 01 black
Kampanj 20%

Supra Volume Mascara 01 black

Clarins

Mascaran som ger super-volym och har dubbel volymveffekt: Make-up action: omedelbar volym. Hudvårdande action: fransarnas egna volym ökar vid regelbunden användning.
224 kr280 kr

Recensioner

Sandra | 2018-03-10
Bästa mascaran, ger volym direkt så man behöver inte arbeta så länge med den!
M | 2017-08-29
Jag har säkert testat över 70 olika mascaror genom mitt liv och denna är den absolut bästa! Så intensivt svart pigment, fantastisk formula, separerande borste och även mycket volymgivande. Absolut inga klumpar, smular inte och sitter som berget. Man kan ha få en naturlig look, men man kan också bygga upp helt otroliga fransar. Får ofta frågan om jag har fransar på mig när jag byggt på ordentligt med denna. My holy grail mascara!!!
Rebecca | 2017-03-21
Väldigt bra mascara som jag verkligen kommer att köpa igen!

Mer Information

Mascaran som ger super-volym och har dubbel volymveffekt:
Make-up action: omedelbar volym.
Hudvårdande action: fransarnas egna volym ökar vid regelbunden användning.
Borsten är rund, fyllig och tjock, ( 7,5 mm diameter och 30mm lång), med supermjuka fibrer, och har en avsmalnande spets för att underlätta applicering i ögonvrårna. Tack vare innehållet av vegetabiliska vaxer sitter denna mascara länge men är ändå lätt att tvätta av.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22