Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Daily Gradual Tan Facial Mist Light/Medium, 75 ml
Daily Gradual Tan Facial Mist Light/Medium, 75 ml

Daily Gradual Tan Facial Mist Light/Medium, 75 ml

KICKS Beauty

Uppfriskande mist med brun-utan-sol effekt berikad med algextrakt. Formuleringen innehåller en speciellt utvecklad parfym och är berikad med hudstärkande ingredienser.
199 kr

Recensioner

Therese | 2018-07-18
Märker ingen skillnad överhuvudtaget. testade även att spraya flera gånger men ingen effekt. luktar även super starkt vid applicering
Erika | 2018-05-30
Finns inget att klaga på! Så bra! Det är enkelt att bygga upp en solkysst hy beroende på hur stor effekt man vill ha. Luktar himmelskt!
Hanna | 2018-05-28
Jättenöjd med denna, och även andra Kicks BUS-produkter jag testat. Sprayar oftast på kvällen och det är så fint på morgonen, använder till ansiktet och decolté. Har redan köpt en extra flaska ifall det skulle ta slut :D

Mer Information

Uppfriskande mist med brun-utan-sol effekt berikad med algextrakt.
Formuleringen innehåller en speciellt utvecklad parfym och är berikad med hudstärkande ingredienser. Denna mist är perfekt att använd under dagen för att tillföra extra fukt och för att få en lätt solkysst hy.
Finns i nyanserna: Light/Medium
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22