Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

BLACK WEEK! 26/11: 25% på ansiktsvård. Se villkor på kicks.se/black-friday.

Rakning

147 produkter
Sortera: Mest köpta

Rakning för män

KICKS är en av de ledande kosmetikkedjorna i Norden och erbjuder ett brett sortiment av rakningsprodukter för män. Hos oss hittar du produkter från populära varumärken som hjälper dig att avlägsna oönskad hårväxt. Utforska KICKS breda utbud av produkter inom rakgel och rakskum, after shave, rakhyvlar och rakblad - vi har allt du behöver före, under och efter rakning. Hör av dig till vår kundservice eller besök någon av våra butiker för att prata med KICKS skönhetsexperter och utbildade dermatologer. Vi hjälper dig att hitta rätt produkter för en komplett rakningsrutin. 

 

Rakprodukter som passar alla

Oavsett om du föredrar ett renrakat ansikte eller vill styla ditt skägg eller mustasch så har KICKS produkterna för dig. Vi har engångsrakhyvlar, batteridrivna elrakhyvlar, rakhyvlar med enkla eller flera blad, precisionstrimmers och anti-friktionsblad samt påfyllnadsblad. För bästa rakningsupplevelse rekommenderar vi att du använder en shaving creme, rakgel, rakkräm eller rakskum i kombination med att du rakar dig. Det reducerar rodnad och gör rakningen enkel, smidig och behaglig. En shaving gel kan även hjälpa till att lugna hyn eller tillföra näring och energi. Efter rakning rekommenderar vi att du använder en after shave, skäggolja eller rakolja för att vårda ansiktet och försäkra dig om att du kommer dofta gott hela dagen och kvällen. Hos KICKS hittar du även hudvårdsprodukter som är extra skonsamma och passar dig med känslig hy.

Tips för att raka och trimma skägg 

KICKS hjälper dig att lyckas med rakning och trimning, utan att du behöver oroa dig för röda prickar, skärsår, irriterad eller torr hy. För att undvika att du skär dig är det alltid bäst att avsätta gott om tid för rakning, annars är det lätt att stressa sig igenom rutinen och slinta med rakhyveln. Dessutom kan irritation eller sår hinna lugna sig under natten om de skulle uppstå under rakningen. Se till att byta rakblad ofta, då slöa egg riskerar att irritera hyn. Förbered din hy innan du avlägsnar skäggstråna genom att ta en varm dusch och använd en mild rengöringstvätt för att avlägsna smuts. Om du använder en ansiktspeeling i duschen eller när du tvättar ansiktet kan du på ett effektivt sätt ta bort döda hudceller och minimera risken för att huden rodnar. När du är klar med rakningen kan du skölja ansiktet i kallt vatten för att stänga hårsäckarna. Se till att använda hudvårdsprodukter som lugnar din hy för att undvika att den blir röd och irriterad eller att den torkar ut. KICKS har ett brett sortiment av rakprodukter och hudvård som är speciellt anpassat för män, såsom dagkrämer och nattkrämer.

  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Hemleverans
    Hemleverans
  • Expressleverans
    Expressleverans

KICKS Club: poäng på alla köp

Som medlem skämmer vi bort dig med massor av sköna förmåner!

Klimatkompenserad leverans

När du handlar på kicks.se kan du välja PostNords klimatkompenserade alternativ.

Expertrådgivning

Få expertråd av våra utbildade skönhetsexperter.

KICKS nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste erbjudandena & trenderna

Fraktsätt
Betalsätt