Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Masterpiece Mascara Rich Black
Masterpiece Mascara Rich Black
Masterpiece Mascara Rich Black
Masterpiece Mascara Rich Black
Masterpiece Mascara Rich Black
Masterpiece Mascara Rich Black
Masterpiece Mascara Rich Black

Masterpiece Mascara Rich Black

Max Factor

Den avancerade iFX-borsten ramar vackert in ögonen. Definiera dig själv.
160 kr
Rich Black

Recensioner

Isabella | 2017-09-14
Jättebra mascara som inte klumpar! Får separerade och långa fina fransar med den här! Älskar den i black/brown, gör blåa ögon extra fina!
Emma Henriksson | 2017-03-27
Mascaran separerar och förlänger otroligt bra, på så vis älskar jag den. Borsten är bäst! Den torkar dock väldigt snabbt och därför får jag köpa ny väldigt ofta. För när den börjat torka smular den och jag får svarta småprickar under ögonen. Sedan måste jag tillägga att det är under ALL KRITIK att Kicks skickar en sådan liten sak som en mascara i en pappkartong stor nog att rymma 25 mascaror!!! Pga den väldigt överdimensionerade kartongen istället för ett litet vadderat kuvert fick jag hämta ut den hos ombud istället för att få den i brevlådan.
Maria Elisabet | 2016-03-10
Den enda mascaran som inte hamnar under ögonen på mig!

Mer Information

Den avancerade iFX-borsten ramar vackert in ögonen. Definiera dig själv. Den här mascaran kan definiera och separera dina ögonfransar och ge samma uppseendeväckande, proffsiga effekt som en makeupartist skulle kunna skapa! Masterpieces högteknologiska iFX-borste täcker varje ögonfrans, även de som är svåra att nå vid ögonvråna. Resultatet blir vackert inramade ögon som är upp till fem gånger mer effektfulla*. Masterpiece finns också som vattenfast. Vill du ha mer volym ska du kolla in Masterpiece Max Mascara. *Jämfört med omålade ögonfransar, baserat på volym, antal fransar, svärta och synlighet.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22