Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Fit Me Concealer 10 Light
Fit Me Concealer 10 Light

Fit Me Concealer 10 Light

Maybelline

Maybelline Fit Me Concealer suddar ut ojämnheter i huden och döljer mörka ringar under ögonen. Lätt formula utan olja som ger en naturlig täckning och bibehåller hudens naturliga lyster.
99 kr
10 Light

Recensioner

Sara | 2018-04-06
En helt okej concealer. Bra täckningsgrad, enkel att applicera och blenda ut. En bra concealer för priset.
Belinda | 2018-03-24
Jättefin, men varför finns denna i så få färger?! Den ljusaste matchar inte min hudton på vintern, och jag vet folk som är blekare än mig! Och inte särskilt mörka heller.
Julia | 2018-03-16
Finns en anledning till att denna concealer är så omtalad. Har testat så mycket, både dyrare och billigare och märkt att denna är den som både täckning och färgmässigt matchat mig bäst. Ser väldigt naturligt ut och håller hela dagen, lägger sig inte heller i små veck under ögonen som jag ofta har haft problem med. Särskilt dyr är den inte heller om man jämför med hur bra produkten faktiskt är. Älskar!

Mer Information

Maybelline Fit Me Concealer suddar ut ojämnheter i huden och döljer mörka ringar under ögonen. Lätt formula utan olja som ger en naturlig täckning och bibehåller hudens naturliga lyster. Fit Me Concealer finns i fyra olika nyanser: 10 light, 15 fair, 20 sand och 25 medium.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22