Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Logga in eller bli medlem i KICKS Club för att samla poäng och ta del av exklusiva erbjudanden!

Fit Me Concealer 10 Light
Fit Me Concealer 10 Light
Kampanj!

Fit Me Concealer 10 Light

Maybelline

Maybelline Fit Me Concealer suddar ut ojämnheter i huden och döljer mörka ringar under ögonen. Lätt formula utan olja som ger en naturlig täckning och bibehåller hudens naturliga lyster.
89 kr99 kr
10 Light

Recensioner

Jen | 2018-08-31
Täcker bra och blir inte kakig under ögonen. Billig. Inget man kan klaga på. Favorit!
Sofie | 2018-07-26
Om man inte vill spendera mycket pengar på en concealer då är det bra att välja den. Täcker bra och blir inte kakig, den tar slut snabbt dock.
Josefine | 2018-06-25
Tyvärr passade inte den här concealern mig alls. Hade otroligt svårt att få jämn täckning och den framhävde för mycket textur under ögonen, även om jag inte är torr. Blev kakig efter bara någon timme. Det enda positiva var att färgen Light var en bra matchning för min gula underton. Även om det var ett bra pris skulle jag inte rekommendera den.

Mer Information

Maybelline Fit Me Concealer suddar ut ojämnheter i huden och döljer mörka ringar under ögonen. Lätt formula utan olja som ger en naturlig täckning och bibehåller hudens naturliga lyster. Fit Me Concealer finns i fyra olika nyanser: 10 light, 15 fair, 20 sand och 25 medium.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22