Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Volum´Express Rocket Mascara Black
Volum´Express Rocket Mascara Black
Volum´Express Rocket Mascara Black

Volum´Express Rocket Mascara Black

Maybelline

Till den som eftersöker en mascara som ger explosiv volym utan att klumpa! Tack vare den tjocka kärnan får du fylliga fransar i ett enda svep, på rakettid.
129 kr

Recensioner

Michaela | 2016-08-15
Älskar den här mascaran! Sitter så bra, håller fransarna böjda hela dagen och den smular inte ner på ansiktet. Tycker inte den är svår att ta bort heller. Den är bara toppen!
Therése Watz | 2016-03-15
Älskar denna! Dissat alla andra maskaror sen jag testade den här första gången. Fin, jämn färg utan klumpar och en känsla av längre fransar.
Ylva | 2016-03-10
En billig favoritmascara som ger jättefin separation och förvånansvärd volym efter 2 - 3 lager, går att bygga upp snyggt. Håller hela dagen, superbra!

Mer Information

Till den som eftersöker en mascara som ger explosiv volym utan att klumpa! Tack vare den tjocka kärnan får du fylliga fransar i ett enda svep, på rakettid. Piggarna är tätt och jämnt fördelade för ett klumpfritt resultat.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22