Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

25% på allt inom hår! Gäller tors-sön i butik & på kicks.se! Just nu fri frakt med PostNord (2-5 dagar)!

Karriärmöjligheter

Välkommen till KICKS!
Vi tror att utveckling driver engagemang och det finns många karriärmöjligheter både internt och inom koncernen. För att behålla både duktiga medarbetare och värdefull kunskap rekryterar vi gärna internt. 

Som anställd hos KICKS får du möjlighet till utveckling på en rad olika sätt. Vi har en utbildningsportal som erbjuder hundratals e-kurser inom säljteknik, makeup, hud- och hårvård för att du ständigt ska kunna utvecklas. Du kan också nomineras till våra certifieringsprogram inom hudvård i samarbete med ledande hudvårdsexperter eller till vår Makeup artist-certifiering. Internt har vi också utbildningar i bl a ledarskap, coaching och arbetsmiljö.

Vi är en del av Axel Johnsson-koncernen som ägs av Antonia Ax:son Johnsson med familj. Inom koncernen ingår ett flertal andra bolag såsom Åhlens, Dustin, Hemköp och Martin & Servera. Förutom karriärmöjligheter Inom koncernen finns även utvecklingsinitiativ som Axiom och Axlab.

Axiom är ett program med fokus på utveckling av unga ledare, specialister och ledare som är nya i sin roll. Programmet ger möjlighet till både utveckling ledarskapet och en ökad förståelse för koncernen, och är en fantastisk möjlighet att skapa nätverk internt.

Axlab
 är en innovationstävling som riktar sig till alla bolag inom koncernen, där alla medarbetare får lämna möjlighet att lämna in förslag på idéer som kan skapa affärs- och kundnytta. En möjlighet för alla att känna sig delaktig och tänka nytt!

Praktik i butik och på e-handelslager
För oss är det viktigt att våra medarbetare har en god förståelse såväl som för varandra som för verksamheten. Vi tror att det ökar både engagemang och gör arbetet roligare! Samtliga servicefunktioner som supporterar alla våra butiker sitter på vårt huvudkontor. För att kunna supportera butikerna på bästa sätt ska alla medarbetare på kontoret praktisera i någon av våra KICKS-butiker eller på vårt e-handelslagerminst en gång per år.

Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2020Kundservice 020-42 32 22