Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

It's in your eyes! 20% på ögonmakeup. Gäller ej Anastasia, YSL, Sensai & Linda Hallberg.

Karriärmöjligheter

Kompetensutveckling på KICKS
Som anställd hos KICKS får du möjlighet till kompetensutveckling via vår utbildningsportal Academy Online som erbjuder hundratals e-kurser inom säljteknik, makeup, hud- och hårvård för att ständigt utvecklas inom KICKS. Du kan också nomineras till våra certifieringsprogram inom hudvård i samarbete med ledande hudvårdsexperter eller till vår Makeupartist-certifiering.


Praktik i butik och på e-handelslager
För oss är det viktigt att våra medarbetare har en god förståelse såväl som för varandra som för verksamheten. Vi tror att det ökar både engagemang och gör arbetet roligare! Samtliga servicefunktioner som supporterar alla våra butiker sitter på vårt huvudkontor. För att kunna supportera butikerna på bästa sätt ska alla medarbetare på kontoret praktisera i någon av våra KICKS-butiker eller på vårt e-handelslagerminst en gång per år.


Intern rörlighet
Vi tror att utveckling driver engagemang. Hos oss finns många karriärvägar både inom KICKS och Axel Johnsson-koncernen.

Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2020Kundservice 020-42 32 22