Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Dr. Weil Mega-Mushroom™ Skin Relief Advanced Face Serum 30 ml
ONLY AT KICKS

Dr. Weil Mega-Mushroom™ Skin Relief Advanced Face Serum 30 ml

Origins

Irritation i hudytan kan åldra huden snabbare än ett stearinljus på din födelsedag. Men nu kan du ta kontrollen. Det här patentsökta, kliniskt bevisade serumet innehåller Dr.
615 kr
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Ellen Sarkisian Åkerman | 2016-09-02
Dethär serumet hjälpte mig mycket under medicinsk behandling av acne (med isotretionin). Huden kändes mindre inflammerad och röd, lugnare. Den blev mer återfuktad och stramade inte längre efter rengöring. Upplevde också en ny lyster. För mig som har känslig problemhy funkar det fint, men serumet innehåller mycket essentiella och botaniska oljor vilket kanske inte passar alla. Trots det känns den väldigt lätt i konsistensen. Har sett många på nätet som ogillar doften men tänker typ att det är amerikaner som vill att allt ska dofta jordgubb eller bubbelgum. Jag tycker om doften som är lite åt det skogiga, friska hållet - som mossa ungefär! Även det känns lugnande och naturligt. Älskar dethär serumet och det är en riktig go to-produkt för mig

Mer Information

Irritation i hudytan kan åldra huden snabbare än ett stearinljus på din födelsedag. Men nu kan du ta kontrollen. Det här patentsökta, kliniskt bevisade serumet innehåller Dr. Andrew Weils berömda Mega-Mushroom-blandning, som nu även är berikad med svamparna chaga och pleurotus samt havtorn. Det försvarar huden mot åldrande som orsakats av inflammation. Lugnar, lindrar och gör huden starkare och mer motståndskraftig. Resultatet: Huden åldras långsammare . Dr. Andrew Weil donerar hela överskottet från försäljning av Dr. Andrew Weil for OriginsTM- produkterna till Weil Foundation, en ideell organisation som stödjer alternativ medicin genom utbildning och forskning.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22