Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp
  • Expressleverans
    Expressleverans

Just nu! Dubbla poäng på våra mest populära varumärken inom Conscious!

Origins om origins

VÅR MISSION

Vår mission hos Origins är att skapa effektiva, naturliga hudvårdsprodukter som är framtagna från naturen och bekräftade av vetenskapen. Vi använder effektiva växter, ekologiska ingredienser och 100% naturliga, eteriska oljor. Vårt engagemant för att skydda jorden, dess resurser och alla levande varelser avspeglas i våra naturskyddande och djurvänliga handlingar.

VÅR HISTORIA

Några ser ett blad – vi ser ett laboratorium.

I slutet av 1980-talet studerade ett team av visionära skönhetskemister och växtforskare växternas kraft och det sätt som de har använts inom traditionell medicin - och den roll de kan spela för att lösa hudens största problem under 2000-talet. Forskarna tog dessa forntida koncept och moderniserade dem med avancerad, vetenskaplig teknologi och skapade därmed världens första, exklusiva hudvårdsmärke, baserat på naturliga ingredienser. Det märket var Origins.

VÅRA PRODUKTER

Origins produkter är utvecklade under ledning av Dr. Lieve Declercq. Dr. Declercq är ansvarig för Origins Global Plant Science Team och har en ph.d. i växtfysiologi. 

Ett internationellt team på över 100 forskare undersöker Origins-produkterna på Origins Natural Resource Laboratories. Här testas produkterna kliniskt för att kontrollera deras effektivitet och säkerhet. 

För att skapa våra visionära, problemlösande produkter använder vi de allra bästa, effektivaste och hållbaraste växterna från både land och hav. I de dimmklädda Fujian-bergen i Kina upptäckte vi det föryngrande Silver Tip - vitt te - som används i vår hudvårdsserie A Perfect World™. I de avlägsna, sibiriska bergen fann vi den uppstramande rosenroten, Rhodiola rosea, som utgör hjärtat i vår anti-age-serie Youthtopia™. I de torra ökenområdena i Nordafrika upptäckte vi den mystiska växten, Jerikoros, som vi använder i våra reparerande produkter Make A Difference™ – och det är bara för att nämna några få.

VÅR RENHET

Origins produkter bygger på naturliga och certificerade ekologiska ingredienser och 100% naturlige eteriska oljor. De innehåller inte parabener, ftalater, propylenglycol, mineraloljor, PABA, petrolatum, paraffin, DEA eller animaliska ingredienser. Vi framställer våra produkter genom en kombination av återanvändningsbara energikällor, vindenergi och miljövänliga tillverkningsmetoder.

VÅRT ENGAGEMANG

Hos Origins är vi engagerade i vår planet och de människor som lever på den. Och vi har ett ansvar för att respektera världen runt omkring oss så att den också finns där för framtida generationer. Det betyder: Våra produkter framställs med hjälp av en kombination av återanvändingsbara energikällor, vindenergi och miljövänliga tillverkningsmetoder. Vi använder återvinningsmaterial så mycket som möjligt. Det har resulterat i att Origins redan har planterat motsvarande 1,25 milljoner träd.

PLANTERA ETT TRÄD

Origins löpande "Plantera ett träd"-kampanj skapades i samarbete med Global ReleafTM – American Forests utbildning - och handlingsprogram som hjälper enskilda personer, organisationer, institutioner och verksamheter med att förbättra den lokala och globala miljön genom att plantera och ta hand om befintliga träd. I slutet av 2006 hade Global ReleafTM planterat 25 miljoner träd i förbindelse med mer än 500 projekt över hela USA och resten av världen. Vårt mål är att hjälpa Global ReleafTM med att utveckla projektet till att nå över hela USA och resten av världen. 

Genom att plantera träd runt om i världen bidrar vi till att återställa områden som har skadats på grund av skogsbränder och där djurliv har gått förlorat. På så sätt gör vi en insats för att rena vår luft och vårt vatten.

KICKS Club: poäng på alla köp

Som medlem skämmer vi bort dig med massor av sköna förmåner!

KICKS Beauty Talks

När du blir medlem i KICKS Club får du också tillgång till vårt community KICKS Beauty Talks.

Klimatkompenserad leverans

När du handlar på kicks.se kan du välja PostNords klimatkompenserade alternativ.

Expertrådgivning

Få expertråd av våra utbildade skönhetsexperter.

KICKS nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste erbjudandena & trenderna

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2022Kundservice 020-42 32 22