Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Self Tan Dark Bronzing Mousse
Self Tan Dark Bronzing Mousse

Self Tan Dark Bronzing Mousse

St Tropez

St.Tropez Self Tan Dark Bronzing Mousse är en lättviktsformula som ger en fantastisk djup, mörk och naturlig hudton efter bara en applicering.
469 kr

Recensioner

Lina | 2018-03-13
Favorit!! Ser verkligen naturligt ut, favorit som hängt med ett bra tag.
Malin | 2018-02-23
Bästa busen. Lätt att applicera och ger ett jämnt resultat.
Caroline | 2017-06-13
Hur bra som helst! Enkel och snabb att använda, torkar fort och luktar inte överdrivet starkt. Färgen blir superfin. Det enda stället den är svår att få jämn är på händerna - men det är å andra sidan svårt med alla BUS jag testat.

Mer Information

St.Tropez Self Tan Dark Bronzing Mousse är en lättviktsformula som ger en fantastisk djup, mörk och naturlig hudton efter bara en applicering. Produkten är lätt att applicera och torkar på ett ögonblick och kan därför användas när som helst. Vår teknologi Intelligent Tanning System gör att färgen anpassar sig till din egen hudton, varar längre och avtar jämnt. Har en härligt upplyftande doft som på ett effektivt sätt eliminerar brun-utan-sol lukten, även under utvecklingstiden! Passar alla hudtoner och återfuktande i upp till 24 timmar.
GYLLENE REGLER FÖR EN PERFEKT SOLBRÄNNA UTAN SOL:
Steg 1: Rengör och peela huden ett dygn före användning. Återfukta torra hudområden, så som armbågar, knän, vrister, fötter och eventuella ljusa hår.
Steg 2: För bästa resultat, applicera med hjälp av vår appliceringsvante i uppåtgående cirkelrörelser. Se till att alla hudområden täcks, och applicera slutligen överbliven mousse som finns kvar i vanten över händer och fötter.
Steg 3: Vänta tills huden känns torr innan du klär på dig.
Steg 4: Vänta 4–8 timmar innan du sköljer av vägledningsfärgen.
Steg 5: Underhåll färgen och få den att räcka längre genom att återfukta huden varje dag och peela den regelbundet.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22