Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Just nu! 20% på alla dagkrämer. Gäller ej La Prairie och La Mer. Gäller på kicks.se och i butik t.om. 21/07. 

Self Tan Extra Dark Bronzing Mousse Self Tan Extra Dark Mousse
Self Tan Extra Dark Bronzing Mousse Self Tan Extra Dark Mousse
Self Tan Extra Dark Bronzing Mousse Self Tan Extra Dark Mousse

Self Tan Extra Dark Bronzing Mousse Self Tan Extra Dark Mousse

St Tropez

Få din djupaste och mörkaste solbruna hudton med vår nya Self Tan Extra Dark Bronzing Mousse. En lätt, sammetslen mousse med en guidefärg som lämnar en mjuk, slät och felfri finish på huden.
499 kr
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Josefine | 2019-04-22
Formulan är mycket svårare att arbeta ut och få jämn än classic och dark. Får du den jämn får du en fin färg, men MYCKET av färgen åker av i duschen så slutresultatet blir inte så mörkt som man förväntar sig av namnet "extra dark". Deras "dark" är billigare, mer lättarbetad och dessutom mörkare konstigt nog!
Julia | 2018-09-25
Pinsamt dålig BUS! Jättesvår att få jämn, kladdig och känns som den aldrig riktigt torkar in. Väntade först 4h och allt bara rann av i duschen! Sedan sov jag med den och likadant, plus att lakanen blev förstörda...
Therese | 2018-07-07
Varning!! Som många säger den är VÄLDIGT svår att få jämn och blir INTE brunare än den vanliga Dark. Ångrar djupt att jag spenderade 400 kr på denna. Detta är verkligen inte en brun utan sol för nybörjare. Den blir ful och flammig , streckig och ojämn. Dessutom blir den som sagt inte brunare än Dark. Så alla som funderar på vilken ni ska ta, Ta Dark och applicera hellre 2 eller 3 dagar i rad, än att ni ska tro att denna Extra Dark ska bli mycket brunare. Synd att man inte kan lägga in bilder på hur illa den blir. Har köpt Coco Brown och blandar ut Extra Dark med för att kunna få ett lite jämnare resultat och att använda upp produkten som jag spenderat 400 spänn på !! För er som undrar så har jag verkligen testat alla alternativ innan applicering ,och INGET blir bra.. Är en van användare av brun utan sol och möter väldigt sällan på brun utan sol som blir så fläckig som denna, fast man gör allt efter brun-utan-sol-regelboken. Mvh

Mer Information

Få din djupaste och mörkaste solbruna hudton med vår nya Self Tan Extra Dark Bronzing Mousse. En lätt, sammetslen mousse med en guidefärg som lämnar en mjuk, slät och felfri finish på huden. St.Tropez Quick Intelligent Tan Development System gör att guidefärgen kan sköljas av efter 4 timmar för en mörk ton, eller efter 8 timmar för att uppnå samma färgdjup som efter 2 veckors strandsemester.
Rengör och peela huden ett dygn före användning. Återfukta torra hudområden, såsom armbågar, knän, vrister, fötter och eventuella ljusa hår. För bästa resultat, applicera moussen med hjälp av vår appliceringsvante i uppåtgående cirkelrörelser. Se till att alla hudområden täcks, och applicera slutligen överbliven mousse som finns kvar i vanten över händer och fötter. Vänta tills huden känns torr innan du klär på dig. Vänta 4–8 timmar innan du sköljer av vägledningsfärgen. Om du sköljer av efter 4 timmar får du en mörk ton, om du sköljer av efter 8 timmar får du en extra mörk ton. Underhåll färgen och få den att räcka längre genom att återfukta huden varje dag och peela den regelbundet.
Volym:200 ml
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22