Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Tom Ford om tom ford

Tom Ford är en av vår tids mest hyllade Amerikanska designer. Han lanserade TOM FORD märket 2005 med en mission om att redefiniera modern lyx under tjugohundratalet. TOM FORD märket innehåller menswear och womenswear, accessories, eyewear och beauty. Märket är synonymt med sex, tidlös elegans, överlägsna material samt exceptionell god, personlig service. 

TOM FORD Signature doft för kvinnor och för män inspireras av parfymens fascinerande förflutna, när världens mest utsökta ingredienser blandades till sofistikerade, lyxiga och unika dofter. Varje Signaturedoft är en modern klassiker som har styrkan att förföra. 

Private Blend Neroli Portofino Kollektionen är Tom Fords kollektion med doft-, dusch- och kroppsprodukter som är inspirerade av de svala vindarna, det kristallklara havet och den frodiga naturen från den italienska Riviera. Neroli Portofino Kollektionen kommer i en karakteristisk azurblå flaska som innehåller naturliga ingredienser från Medelhavet som revitaliserar sinnerna och ger näring till huden.

Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2020Kundservice 020-42 32 22