Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Christmas calendar! 50% på skönhetsfavoriter, varje dag fram till julafton.

Velvet Orchid EdP 30 ml
Velvet Orchid EdP 30 ml

Velvet Orchid EdP 30 ml

Tom Ford

Fulländad. Överdådig. Elegant.
755 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Velvet Orchid EdP
p88065166
v88065165
Tom Ford
SEK
755

Recensioner

Mabel | 2019-05-13
Min absoluta favorit parfym som aldrig sviker. Den är mogen och mystisk i sin doft och sitter i hela dagen. Ett måste i parfymskåpet.
Anna | 2018-05-15
Denna doft är fullkomligt magisk! Beskrivningen gör den rättvisa. Den är överdådig, elegant och mystisk. Har inte känt en doft någonsin som liknar denna. Detta är en IT-doft!
Sofie | 2016-04-04
Underbar doft! Feminin, kryddig och blommig på samma gång. En favorit!

Mer Information

Fulländad. Överdådig. Elegant.
Velvet Orchid Är En Doft Som Kommer Från Black Orchids Värld Full Av Glamourös Mystik Och Delar Black Orchids Aura Men Är Samtidigt Helt Unik Med Sin Egen Tydliga Identitet. Den Skjuter In Black Orchids Dna I Ett Helt Nytt Rike Där Den Lockar Fram Gömda Noter Hos Originaldoften Med Hjälp Av Nya Exklusiva Ingredienser För Att Avslöja Ännu Mer Elegans, Kvinnlighet Och Attraktion.  I Velvet Orchid Inspirerar Black Orchids Djärva Och Dramatiska Blomnoter Till En Varm, Omslutande Doft Som Utstrålar Fräschhet, Blommighet, Honung Och Rom. Noterna Av Trä Och Kryddor I Originaldoften Drar Sig Tillbaka Och En Kontrasterande, Blommig Slöja Ger En Otroligt Feminin Komposition. En Ny Karaktär Framträder: En Tilldragande Doft Som Är Mer Harmonisk Än Mystisk – Den Är Elegant, Sofistikerad Och Polerad. Velvet Orchid Har En Berusande Skönhet Som Förför Med En Böljande Och Texturerad Känsla. Det Är Porlande Svart Siden Kombinerat Med Black Orchids Eleganta Marmor. Velvet Orchid Förskönar Och Utvecklar Black Orchids Arv På Ett Mästerligt Sätt.
Volym:30 ml
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22