Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Beached Bronzer Sun Kissed
Beached Bronzer Sun Kissed

Beached Bronzer Sun Kissed

Urban Decay

Få fram den gyllene gudinna inom dig med hjälp av Beaches Bronzer från Urban Decay.
275 kr
Sun Kissed

Recensioner

dina | 2017-07-09
köp den i bronzed, sunkissed är för orange. den har ingen glitter eller shimmer, är helt matt. väldigt lätt att applicera, kan inte göra fel liksom. den blir aldrig riktigt mörk även om man bygger upp lager. kommer nog va best för ljus hud. fint på ögonlocken på no makeup makeup days.
Stina | 2017-04-03
Köpte denna i färgen sun kissed och tyvärr är den för orange för min smak..
Cassandra Henriksson | 2017-02-16
En helt underbar bronser! Blir väldigt jämn och naturlig, lättaplicerad, snyggt glow utan att bli för skimrig :) perfektion!!

Mer Information

Få fram den gyllene gudinna inom dig med hjälp av Beaches Bronzer från Urban Decay. Pudra på med det silkeslena pudret i ansiktet eller varför inte över hela kroppen och få ett resultat som om du har tillbringat en vecka på de soliga stränderna i Fiji.
Urban Decay har en finmald supermjuk formel som är smidig utan att ge ränder och skapar en strålande lyster i huden.
Dessa smickrande matta nyanser ger en naturlig look med en jämn täckning. Om du irriteras över att du alltid upplever bronzers uttorkande och oftast ojämt resultat kommer du blåsas bort av hur fantastisk Beaches Bronzer är! Det finmalda pulvret ger en extra krämig konsistens som känns fantastisk mot huden (och väldigt enkel att applicera).
HPP (Highlighter Performing Pigment) teknologin ger rika färger och ett långvarigt resultat med den perfekta nivån av täckning på huden.
Tropiskt konstverk på framsidan av asken och en full-size spegel inuti (perfekt för att applicera när du är på språng).
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22