Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
All Nighter Setting Spray 118 ml

All Nighter Setting Spray 118 ml

Urban Decay

All Nighter fixerar din makeup och får den att hålla sig vacker i upp till 16 timmar - utan att flyta ut, mista sin färgintensitet eller lägga sig i fina linjer.
265 kr

Recensioner

Viktoria | 2017-10-14
Hur bra som helst! Mitt sminket sitter bättre, längre och känns inte lika torr som den brukar göra med andra setting spray. Mitt enda minus är att den luktar rätt unket!! Kanske fått en måndagsexemplar? Oavsett kommer jag aldrig sluta använda denna.
Madison | 2017-10-09
Så sjukt bra! Har väldigt känslig, kombinerad hy. Får inga utslag eller finnar av den. Efter ca 8 h kan jag bli lite oljig i T-zonen, men inte så mkt att jag vågar testa den för fet hy.
Beatrice Hansen | 2017-10-09
På mig funkar den inte alls. De-slick setting spray är favoriten och funkar bäst för min oljiga hy.

Mer Information

All Nighter fixerar din makeup och får den att hålla sig vacker i upp till 16 timmar - utan att flyta ut, mista sin färgintensitet eller lägga sig i fina linjer.
Den revolutionerande och kliniskt testade formulan är perfekt för alla hudtyper och innehåller den patenterade Temperature Control Technology.
En sju dagars klinisk undersökning visade att:
• 78 procent upplevde att All Nighter fick makeupen att hålla i upp till sexton timmar.
• Över 80 procent upplevde att makeupen inte bara såg vackrare ut men även höll bättre (även i T-zonen) utan att lägga sig i fina linjer.
• Över 88 procent upplevde, oavsett hudtyp, att All Nighter var den bästa produkten för att fixera och ge makeupen extra hållbarhet.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2016: Bästa makeup innovationen.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22