Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
All Nighter Setting Spray 30 ml

All Nighter Setting Spray 30 ml

Urban Decay

All Nighter fixerar din makeup och får den att hålla sig vacker i upp till 16 timmar - utan att flyta ut, mista sin färgintensitet eller lägga sig i fina linjer.
140 kr

Recensioner

Louise | 2018-05-13
Riktigt bra sätter sig bra och känns bra över sminket.
Ina | 2018-05-13
Den är bra, men jämför man med NYX Setting spray med dewy finish så tycker jag att denna smälter ihop sminket bättre än NYX, men däremot tycker jag att NYX's håller längre under dagen än vad Urban Decay gör. Dessutom var inte själva sprayen på min flaska bra, men det kan ju bara varit min. Jag kanske köper om den, men håller mig till det billigare alternativet tills jag hittat något bättre.
Hyla Miftari | 2018-04-17
Den absolut bästa settingsprayen på marknaden, får mitt smink att smälta ihop fint och sitta hela dagen. Bulletproof.

Mer Information

All Nighter fixerar din makeup och får den att hålla sig vacker i upp till 16 timmar - utan att flyta ut, mista sin färgintensitet eller lägga sig i fina linjer.
Den revolutionerande och kliniskt testade formulan är perfekt för alla hudtyper och innehåller den patenterade Temperature Control Technology.
En sju dagars klinisk undersökning visade att:
• 78 procent upplevde att All Nighter fick makeupen att hålla i upp till sexton timmar.
• Över 80 procent upplevde att makeupen inte bara såg vackrare ut men även höll bättre (även i T-zonen) utan att lägga sig i fina linjer.
• Över 88 procent upplevde, oavsett hudtyp, att All Nighter var den bästa produkten för att fixera och ge makeupen extra hållbarhet.
Vinnare av KICKS Beauty Awards 2016: Bästa makeup innovationen.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22