Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Chill Makeup Setting Spray 118 ml

Chill Makeup Setting Spray 118 ml

Urban Decay

Med ett enda spraytryck håller makeupen hela dagen. Perfekt för torr eller kombinerad hud. Chill fixerar makeupen som håller sig vacker och fräsch utan att lägga sig i fina linjer.
265 kr

Recensioner

Klara Fredriksson | 2017-09-26
Märker inte någon skillnad alls på sminket när jag har denna på mig och sen så tror jag att själva sprayen var trasig för det kom bara jättestora droppar som lämnade fläckar i sminket efter. Nä bortslösade pengar helt enkelt
Maria | 2017-09-11
Älskar denna!! Blir SÅ mycket finare finish och sminket sitter på hela dagen.
J | 2017-07-05
Kan ni få in denna i travel size?

Mer Information

Med ett enda spraytryck håller makeupen hela dagen. Perfekt för torr eller kombinerad hud. Chill fixerar makeupen som håller sig vacker och fräsch utan att lägga sig i fina linjer.
Innehåller Temperatur Control Technology som friskar upp makeupen och håller färgen vacker längre, i upp till tolv timmar. Resultatet? Vacker och hållbar makeup med en nyapplierad och ungdomlig glöd.
En sju dagars klinisk undersökning visar att:
• Över 83 procent upplevde att Chill fick makeupen att hålla i tolv timmar, utan att flyta ut eller lägga sig i fina linjer.
• 94 procent upplevde att Chill höll makeupen nyapplicerad.
• 88 procent upplevde att concealer, foundation, ögonskugga och rouge höll mycket längre.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22