Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

För leveransdatum innan jul med Instabox & Best hemleverans se kassasidan. Beställ senast 18/12 kl 12.00 för leverans innan jul med Postnord. 

Chill Makeup Setting Spray 118 ml

Chill Makeup Setting Spray 118 ml

Urban Decay

Med ett enda spraytryck håller makeupen hela dagen. Perfekt för torr eller kombinerad hud. Chill fixerar makeupen som håller sig vacker och fräsch utan att lägga sig i fina linjer.
280 kr

Recensioner

Louisa | 2018-03-11
Tycker inte den gör någon skillnad alls. Gav bort min till en väninna som dock upplever att den funkar super. Har rosacea torr/känslig hy för den som undrar.
Kajsa | 2018-03-11
Älskar denna produkt! Sprayar alltid den i ansiktet i slutet av min sminkrutin, dels för att få sminket att hålla längre och även för att friska upp ansiktet!
Lovisa | 2018-03-09
Wow! Det har blivit så trendigt att ha en hud med lyster och en makeup med glow! Den här är därför den perfekta sprayen som får ditt ansikte att se fräscht och välmående ut!

Mer Information

Med ett enda spraytryck håller makeupen hela dagen. Perfekt för torr eller kombinerad hud. Chill fixerar makeupen som håller sig vacker och fräsch utan att lägga sig i fina linjer.
Innehåller Temperatur Control Technology som friskar upp makeupen och håller färgen vacker längre, i upp till tolv timmar. Resultatet? Vacker och hållbar makeup med en nyapplierad och ungdomlig glöd.
En sju dagars klinisk undersökning visar att:
• Över 83 procent upplevde att Chill fick makeupen att hålla i tolv timmar, utan att flyta ut eller lägga sig i fina linjer.
• 94 procent upplevde att Chill höll makeupen nyapplicerad.
• 88 procent upplevde att concealer, foundation, ögonskugga och rouge höll mycket längre.
Volym:118 ml
Hudtyp:Kombinerad|Normal|Torr
Färg:Transparent
Finish:Neutral
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22