Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Weekend deal: 50% på Juicy Couture Viva la Juicy Bowdacious Edp 30 ml. Gäller för dig i KICKS Club.

Brow Blade Eyebrow pencil Taupe Trap
Brow Blade Eyebrow pencil Taupe Trap
Brow Blade Eyebrow pencil Taupe Trap
Brow Blade Eyebrow pencil Taupe Trap
Brow Blade Eyebrow pencil Taupe Trap
20% vid köp av 2 ögonprodukter

Brow Blade Eyebrow pencil Taupe Trap

Urban Decay

Brow Blade skapar felfria, definierade bryn med microblading-effekt – men utan det permanenta resultatet.
260 kr
Taupe Trap
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Emma | 2019-08-19
Vilken färg rekommenderas till mörkbruna bryn???
Jacqueline | 2019-07-21
Enormt besviken. Har samma erfarenhet som Moa fast med färgen Neutral Nana. Den våta/tuschsidan av pennan efterlämnar en grön nyans redan efter en halv dag och som är oerhört svår att få bort. Det är synd för de har gjort spetsen så perfekt tunn, till och med tunnare än Mac's shape and shade vilket gör att man lätt får till snygga små strå. Jag kommer dock inte köpa den fler gånger eftersom den gröna tonen är oacceptabel. Jag förstår faktiskt inte hur UD kan välja att släppa en sån här produkt när färgen är så dålig.
Maria | 2019-07-14
Superbra idé med en spetsig och fuktig ögonbrynspenna, som sitter som berget hela dagen! Dock svårt med tekniken när man inte är van en sådan typ av penna. Däremot är jag sjukt besviken över hur snabbt den torra pennan tog slut, efter knappt 2 veckor. Den fuktiga varianten började tappa lite färg efter ca 4 veckor, får se hur länge till den räcker. För det priset kommer jag dock inte köpa en ny när det tar slut så snabbt...

Mer Information

Brow Blade skapar felfria, definierade bryn med microblading-effekt – men utan det permanenta resultatet. Använd den revolutionerande bläckformulan i borstens spets för att göra små hårliknande streck och fyll i glesa partier med den krämiga, vattenresistenta pennan. Det här är den ultimata tillfälliga lösningen för att skapa falska ögonbryn på ett professionellt sätt.
Färg:Beige
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22