Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

För leveransdatum innan jul med Instabox & Best hemleverans se kassasidan. Beställ senast 18/12 kl 12.00 för leverans innan jul med Postnord. 

Perversion Mascara Perversion

Perversion Mascara Perversion

Urban Decay

Urban Decay's superkrämiga, förlängande och volymskapande mascara innehåller trippelsvarta pigment, en vårdande ingrediensblandning och en volymskapande borste ...
245 kr
Köp produkten i en presentask och få mer för pengarna
Holiday Hall Of Fame Giftbox

Recensioner

Amy | 2018-08-16
Bought it because of the good reviews but i hated the mascara. The brush is giant and I get the mascara all over my eyelids after application. Then it smudges all over the place and I get like black circles under my eyes. Definitely not gonna repurchase.
Isabelle | 2018-07-05
Helt sinnes bra mascara! Aldrig känt mig så piffad som med denna produkt. Fransarna blir fylliga, jämna och ger en enorm volym utan klumpar och kladd. Holy moly köp den!!
Sara | 2018-05-22
Kommer inte köpa igen. Har använt den ca 1 månad och den gav bra resultat i början men snabbt blev det bara klumpiga fransar. Borsten är osmidig så svår att applicera på nedre fransraden. När skruvar på locket så blir det en kant av mascara utanför på grund av att den är så kletig och klumpar ihop sig samtidigt.

Mer Information

Urban Decay's superkrämiga, förlängande och volymskapande mascara innehåller trippelsvarta pigment, en vårdande ingrediensblandning och en volymskapande borste - allt för att skapa större, svartare och syndigare fransar.
Perversion har en krämig och fyllig konsistens som ger exakt rätt känsla så att den glider över fransarna. Resultatet: fantastisk kontroll och osannolikt fylliga fransar.
Perversion Mascara innehåller komplexet Hairdensyl som är en blandning av proteiner och aminosyror - inklusive glykogen som är känt för att stimulera fransväxten. Honung ger näring på djupet, sea idrolized elastine som stimulerar hårsäckarna och marint kollagen som skyddar.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22