Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Don't miss out! 100 kr rabatt vid köp över 600 kr. Logga in och ange koden FAB19. Gäller på ord. priser tom 24/2.

Distortion Eyeshadow Palette
Distortion Eyeshadow Palette
Distortion Eyeshadow Palette
Distortion Eyeshadow Palette

Distortion Eyeshadow Palette

Urban Decay

Skapa dina egna tvåtonade nyanser med Urban Decays föränderliga Distortion Eyeshadow Palette.
530 kr
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover i varje order Gratis varuprover i varje order

Recensioner

Eva | 2018-09-21
Blev tyvärr besviken av denna. Dåligt pigmenterade skuggor förutom några få. Köpte för ett halvår sen och den har bara legat och dammat. Synd för färgerna ser så himla fina ut
Emilia | 2018-02-22
Älskar denna palette, man kan variera och skapa vackra kontraster, varför ska man vara en grå mus när man kan vara en vacker fjäril

Mer Information

Skapa dina egna tvåtonade nyanser med Urban Decays föränderliga Distortion Eyeshadow Palette. Applicera vilken skugga du vill från den övre raden ovanpå de andra och se hur de förvandlas till skiftande, mångdimensionella nyanser.
Det här är ingen vanlig ögonskuggspalett. Färgerna är ordnade tre och tre vertikalt. Använd dem tillsammans eller mixa och matcha för att skapa dina egna kombinationer. Med 10 nyanser (9 av dem är nya!) och 5 förvandlingsnyanser kan du kombinera dem på hur många sätt som helst. Förvandlingsnyanserna på övre raden har reflekterande pigment som skimrar i olika färger. Använd de 10 traditionella nyanserna på mellersta och nedersta raden för sig eller tillsammans med förvandlingsnyanserna längst upp.
Du ska få se när du börjar experimentera med nyanserna! Standout-nyanserna består av Shifty (en grön nyans med skiftningar som ger riktigt coola effekter), First Offense (en killer metallic-orange) och Blackout (UD:s matta svartaste svarta nyans–den enda nyansen som inte är ny eftersom det är den bästa matta svarta nyansen som finns!). Varje nyans ger en sanslös färgeffekt, känns sammetslen och är lätt att applicera.
Cocktailing har ju blivit så stort, och Wende fick den fantastiska idén att ta trenden till nästa nivå–med en palett som gör att ögonskuggsjunkies kan skapa sina egna nyanser. Det finns inget som Distortion Eyeshadow Palette! Med de ändlösa möjligheter som finns behöver du inte vara något mattesnille för att förstå hur mångsidig den är. För att ge dig idéer till hud du ska para ihop nyanserna har UD dragit linjer mellan skuggorna.
Etuiet har ett fasetterat lock med en cool holografisk effekt (en hint till de föränderliga skuggorna inuti) och en transparent lila bas.
Nyanser som ingår:
Bleach (med guldskiftningar
Shifty (med gröna skiftningar)
Space (med blå skiftningar)
Mind game (skiftar i lavendeltoner)
Blur (med rosa skiftningar)
First Offense (metallic bränd orange)
Hot Box (djup grön sidennyans med grönt mikroglitter)
5.0 (metallic mellanblå)
Rogue (dämpad skimrande mellanlila)
Trash Talk (dämpad skimrande mellanrosa med lila skiftningar)
Territorial (djup metallicbrons)
Blackout (matt svartaste svart)
Old Smoke (sotig metallic mellangrå)
Shag (metallic silver med iriserande mikroglitter)
Velvet (metallic bourgogne med guldmikroglitter.)
Urban Decay är 100 % skonsamt.
Färg:Multi
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22