Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Naked Heat Palette

Naked Heat Palette

Urban Decay

Om du tyckte att Urban Decays Naked-paletter var heta innan, håll i dig – den nyaste versionen går steget längre. Låt oss presentera Naked Heat, UD:s hetaste Naked-palett hittills.
530 kr

Recensioner

Lina Franzén | 2017-10-16
När kommer den tillbaka ? :c skulle passsaaa så bra till halloween
Rs | 2017-10-12
Vet inte vad folk pratar om när de säger att den här paletten är bättre än KVD's palett och Anastasias modern renessance paletten. Det känns som folk överskattar nya sminkprodukter för mycket. Enligt mig så är färgerna superfina ja, paletten är sjukt snygg, men sitter de fast på ögonlocket? Nej. Och detta är något som drar ner kvaliteten rejält. För detta priset ska man få skuggor som faktiskt sitter. Efter en hel arbetsdag eller skoldag så kommer färgerna ha blandats ihop så det ser ut som du har en enda utsuddad färg på ögonlocket och pigmenten är helt borta. Även om du använder primer från Urban decay! Detta händer INTE med kvd's palett eller anastasias. Jag rekommenderar den här paletten till folk som kanske har korta skoldagar/jobbdagar och gillar varma färger, men för er som har längre än 8 timmars arbetspass så kommer eran sminkning inte hålla tyvärr. Jag älskar färgerna och den är väldigt lätt att använda, men hållbarheten på skuggorna är faktiskt väldigt dålig... så ger den 4/5 stjärnor.
Elin | 2017-09-24
Underbar palett med gott om matta nyanser och vackra glitter som inte fäller mycket alls. Väldigt lena och mjuka skuggor som i min mening är bättre än sbh modern renaissances formula och Kat Von D's skuggor för referens. Högpigmenterade och enkla att använda. Det är en bra ordnad palett som du kan göra många olika looks med utan att behöva byta palett. Mycket bra baspalett om du drar åt varma toner. Går att göra nedtonade looks likväl som glammiga.

Mer Information

Om du tyckte att Urban Decays Naked-paletter var heta innan, håll i dig – den nyaste versionen går steget längre. Låt oss presentera Naked Heat, UD:s hetaste Naked-palett hittills.
Ge efter för värmen med 12 helt nya, kan-inte-leva-utan, neutrala bärnstensnyanser – med varma toner i brunt, bränd orange och rik sienna. Denna palett tar Naked i en helt ny riktning som UD:s mest nyans-styrda palett någonsin. Från skuggor i matt rödbrun och skimrande koppar till en djup, skiftande ton i brons. Denna palett har allt du behöver för att skapa en snygg dagsmakeup, en mer intensiv, sotad kvällsmakeup och allting däremellan.
Nyanserna ser vansinnigt snygga ut på alla hudtoner, och snacka om het. En Fuego, en matt röd, ser fantastisk ut i globlinjen eller på ögonlocket. Ember kommer snabbt att bli din nya favoritnyans för de perfekta, varma, sotiga ögonen. Du kommer inte att få nog av Scorched, en djup metallic-röd med guldskimmer, och Dirty Talk, en riktigt vacker bränd metallic-röd.
Varje nyans i Naked Heat har tillverkats med UD:s Pigment Infusion System™, den patentskyddade blandningen av ingredienser som ger varje nyans sin sammetslena konsistens, rika färg, enastående hållbarhet och blandbarhet. Med färger som dessa kommer du att inspireras till att lägga en perfekt sunset-makeup och formulan gör det lätt att nyansera skuggorna som ett proffs.
Naked Heat har allt du behöver, vare sig du är Naked på kontoret, hos din partner eller på 10 000 meters höjd, och kommer med en fullstor spegel och en dubbelsidig borste. Den ovala borsten är perfekt för lätt och sömlös nyansering. Använd den vinklade borsten för en noggrann applicering vid globlinjen.
Nyanser:
Ounce (skimrande elfenbensvit)
Chaser (ljus nude matt)
Sauced (mjuk terrakotta matt)
Low Blow (brun matt)
Lumbre (skimrande koppar med skiftande guld- och pärlnyans)
He Devil (bränd röd matt)
Dirty Talk (bränd metallic-röd)
Scorched (djup metallic-röd med guldskimmer)
Cayenne (djup terrakotta matt)
En Fuego (vinröd matt)
Ashes (djup rödbrun matt)
Ember (djup koppar-vinröd metallic)
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22