Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Mon Paris EdP 30 ml

Mon Paris EdP 30 ml

Yves Saint Laurent

Mon Paris EdP är en blommig chypredoft som känns modern, intensiv och sensuell. Doften andas en modern, impulsiv och förförisk kärlekshistoria i Paris.
575 kr

Recensioner

Ylva | 2017-03-09
Luktar fantastiskt gott i början, dock påminner den väldigt mycket om Dior Poison girl.. Tyvärr tycker jag inte om den lätt kemiska bidoften som inte framträder förrän efter ett par timmar. Hade önskat den kunnat lukta som i början hela tiden..
Linnea | 2017-03-02
Fick den i julklapp och älskar den! Luktar kvinnlig och sensuell, perfekt för typ när jag går ut med min kille. Perfekt "kvällsperfym".
Sofie Fredricsson | 2017-03-02
Jättegod parfym som luktar friskt och feminint, funkar perfekt till vardags. Doften håller länge och blir godare och godare ju längre man bär den. Dessutom är det finaste flaskan jag äger.

Mer Information

Mon Paris EdP är en blommig chypredoft som känns modern, intensiv och sensuell. Doften andas en modern, impulsiv och förförisk kärlekshistoria i Paris.
Doftnoterna i Mon Paris EdP innehåller traditionell och klassisk blommig chypre. Resultatet ger en modern twist där den blommiga vita chypren blir till en friskare version, som både känns spännande och förförisk. Det nya vita chypreackordet skapar en ren och klar känsla till doften som tillsammans med ett blommigt hjärta och basackord från patchouli och mysk skapar en fantastisk balanserand doft med en mystisk intensitet och friskhet.
Det är i staden Paris som Mr. Saint Laurent funnit sin inspiration genom åren. En stad fri från konventioner och fylld av spontanitet och intensivitet. Hans hjärta finns i Paris och är för evigt en symbol för kärlek för staden, precis som Mon Paris. I Paris är allting möjligt.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22