Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Waterproof Creme Color Eyeliner Jet Matte
Waterproof Creme Color Eyeliner Jet Matte
Waterproof Creme Color Eyeliner Jet Matte

Waterproof Creme Color Eyeliner Jet Matte

Anastasia

En matt, vattentät, krämig skugga och eyeliner som ger full täckning och intensiv färg.
219 kr
Jet Matte

Recensioner

Caroline | 2017-10-17
Använder den som en primer, ögonskuggan sitter verkligen hela dagen. Om man känner sig trött och lite röd på locken neutraliserar den även så man upplevs piggare.
Sushi | 2017-01-11
Jag använder honey som en creme skugga för en väldigt varm, nude-look. Ovanpå har jag (ibland) puder för att matta ner den väldigt intensiva färgen. Den håller länge, man behöver inte använda mycket produkt, och sitter som berg. Inga veck eller flagor. Jag önskar dock att den fanns i en ljusare nyans, då honey är väldigt "tan" på mig, en riktig blekfis.
Anntine | 2016-09-02
Har totalsvängt i mitt omdöme, har nu Urban Decays primer minor sin under eyelinern, sedan har jag försiktigt pudrat över ögonlocken med Cliniques blended face powder och eyelinern sitter som en smäck från morgon till sen kväll. Kunde inte vara mer nöjd, den har allt jag kräver av en bra eyeliner, rekommenderas varmt.

Mer Information

En matt, vattentät, krämig skugga och eyeliner som ger full täckning och intensiv färg. Använd Anastasia Beverly Hills Waterproof Crème Color för långvarig hållbarhet både i varmt och fuktigt klimat
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22