Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

FINAL SALE! Nu har vi sänkt rea-priserna ytterligare!

Duralash Individual Knotted Flare Medium Black
Duralash Individual Knotted Flare Medium Black

Duralash Individual Knotted Flare Medium Black

Ardell

Från Ardell, den världsledande tillverkaren av lösögonfransar kommer dessa individuella lösögonfransar. Kan användas för att skapa allt från en naturlig till en mer festlig look.
79 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
KICKS Club: poäng på alla köpKICKS Club: poäng på alla köp
Duralash Individual Knotted Flare Medium Black
p857127a
v31835937
Ardell
SEK
79

Recensioner

Josefin | 2019-04-03
Ger ett fint och naturligt resultat.
Kajsa-Kattrina | 2018-07-20
Svåra att få på. Men jag är heller inte ett fan av varken lösfransar eller singelfransar.
Mathilda | 2018-03-04
Älskar dessa! Enklare att få ett naturligt resultat med dessa än ommman använder en hel fransrad. Kan upplevas lite pilligt i början, men när man övat några gånger är det hur lätt som helst! Jag tycker att det är enklast att ha en spegel snett under sig på sminkbordet, och att man tagit mascara innan man sätter på dem. Upplever att det blir med stabilt när man fäster dem då!

Mer Information

Från Ardell, den världsledande tillverkaren av lösögonfransar kommer dessa individuella lösögonfransar. Kan användas för att skapa allt från en naturlig till en mer festlig look. Till skillnad från lösögonfransar med hel fransrad som appliceras på ögonfranslinjen, appliceras dessa direkt på dina egna fransar.
För ett långvarigt resultat använder du limmet LashTite Adhesive, ett speciellt framtaget lim för individuella fransar. Limmet är permanent och avlägsnas med hjälp av Lashfree Remover, en oljebaserad remover som skonsamt avlägsnar limmet och dina lösögonfransar. Du kan även låta fransarna sitta kvar tills dina egna fransar naturligt faller av och då följer dessa med.
Fransarna applicerar du genom att doppa i limmet och sedan applicera på dina fransar, noga med att inte sätta dessa på fransraden utan endast på dina fransar. Ett tips är att använd en pincett för att applicera fransarna. Kan även användas med lim för hela fransar om du endast önskar ett resultat för en kväll.
Färg:Svart
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2020Kundservice 020-42 32 22