Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Strip Lashes 113 113
Strip Lashes 113 113
Kampanj 20%

Strip Lashes 113 113

Ardell

Ardell är världens största tillverkare av lösögonfransar och erbjuder ett fantastiskt utbud av frans- och ögonbrynsprodukter av hög kvalité.
55,20 kr69 kr

Recensioner

Frida | 2017-10-25
Fantastiska!! Köpte mina i juni detta år till min bal och dom var så himla vackra. Har tvättat och tagit hand om dom väl och dom har sätt lika bra ut och det är nu oktober och då har jag säkert använt dessa totalt 60+ ggr. Bara man tar hand om dom väl håller dom otroligt länge. Ett plus är också att bandet är tunt och genomskinligt vilket under lättar väldigt mycket istället för att ha ett tjockt svart band och var tvungen att hålla på med massa eyeliner och det.
Sofie Fredricsson | 2017-03-02
Jättebra alternativ till Ardells populära Whispies. De här är också långa och fina, men jag skulle säga att de är lite längre vid ögats ytterkant vilket är en form som jag personligen gillar.
Vendla Jennifer Larsdotter Solberg | 2017-02-24
Fullkomligt älskar dessa fransar! Har bara köpt dessa en gång och är helt såld. Dessutom så kan man använda de flera gånger, jag har använt dom ca 6 gånger och de var lika fina efter varje användning. Skojar inte. KÖP KÖP KÖP!

Mer Information

Ardell är världens största tillverkare av lösögonfransar och erbjuder ett fantastiskt utbud av frans- och ögonbrynsprodukter av hög kvalité. Fransarna appliceras snabbt och enkelt och sitter väldigt bra. Finns i många modeller för att passa för just ditt ändamål, en naturlig känsla eller för att framhäva och dramatisera din look. Ardells lösögonfransar görs av naturligt hår och kan därför användas med din vanliga mascara, samt tål att återanvändas.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2017Kundservice 020-42 32 22