Spara 20%Köp för 600,-
1 / 1
Spara 20%Köp för 600,-

Noir Kogane EdP

Storlek:100 ml

Endast 3 dagar kvar - Se hela erbjudandet

Medlemspris
3.120 kr3.900 krSpara 780,-
Du får 3120 poäng som medlem
20% vid köp över 600 kr.
2024 lanserar Giorgio Armani Blanc Kogane och Noir Kogane, en ny elegant duo som är de senaste tillskotten till Armani/Privé Haute Couture Fragrances-kollektionen. Flaskorna är framtagna i elfenbensvita och djupa svarta toner och är utsmyckade med guldmönster som är inspirerade av den vackra kintsugikeramiken och fungerar som en hyllning till denna gamla japanska konstart.

-

Upptäck Armani/Privés nya Les Terres Précieuses Haute Couture-doft, Noir Kogane, en jordig och läderaktig mystisk vetiver som förstärks av varma och kryddiga saffransnoter med en sensuell, rökig och träaktig doft och pryds av ett organiskt guldmönster som är känt från den japanska kintsugi-konsten.
Applicera på pulspunkterna: handleden, armvecket och halsen.
Produktens ingredienslista kan uppdateras över tid. Konsultera alltid ingredienslistan som finns på den köpta produktens förpackning. 560570 07 - INGREDIENTS: ALCOHOL • PARFUM / FRAGRANCE • AQUA / WATER / EAU • LINALOOL • GERANIOL • CITRONELLOL • COUMARIN • LIMONENE • EUGENOL • BENZYL ALCOHOL • ISOEUGENOL • CITRAL • FARNESOL (F.I.L. N70029759/1).

OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.

Innehåll1 stk
VarumärkenArmani
KategoriEau De Parfum
Visa alltArmani Eau De Parfum
Artikelnummer94083710
EAN3614273987752
Tillverkare, EUGIORGIO ARMANI PARFUMS
14, rue Royale
75008 Paris
France
Tillverkare kontakt[email protected]

Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.

  • Visa
  • Mastercard
  • Swish
  • Klarna
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookies

Kundrecensioner

Bli först med att recensera denna produkt
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer