Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

More of SUPERSALE: 30% på reapriset

Single Bar Shade No Faux (Iridescent snakeskin)
Single Bar Shade No Faux (Iridescent snakeskin)
Single Bar Shade No Faux (Iridescent snakeskin)
ONLY AT KICKS

Single Bar Shade No Faux (Iridescent snakeskin)

Buxom

En högpigmenterad ögonskugga med primereffekt. Ögonskuggan ger en silkeslen look med en finish från matt till glittrande eller skimrig metallic.
99 kr
No Faux (Iridescent snakeskin)

Recensioner

Katrina | 2018-04-12
Jättefina färger, pigmenterade och håller hela dagen även om jag glömt både primer + settingspray. Och mina ögonlock brukar annars alltid creasa sig (alltså samla ihop all ögonskugga som en linje). Jag har slängt alla billiga ögonskuggor och långsamt ersätt dem med Buxom. Så värt!
Sanna | 2018-03-11
Blev riktigt överraskad av denna ögonskuggan, rikt pigmenterad, fina färger och håller förvånansvärt länge, mycket längre än andra skuggor som jag provat innan.
Johanna | 2018-03-03
Bra pigment, fantastiska färger! Definitivt en av mina favoritögonskuggor.

Mer Information

En högpigmenterad ögonskugga med primereffekt. Ögonskuggan ger en silkeslen look med en finish från matt till glittrande eller skimrig metallic. Ögonskuggornas silkesmjuka formula gör dem lättapplicerade, de har även en primereffekt som hjälper till att fixera färgpigmenten så att skuggan håller sig på plats.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22