Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
3-Dot Liner 01 Black
3-Dot Liner 01 Black

3-Dot Liner 01 Black

Clarins

Penn-liknande eyeliner som är berikad med ett växt-stimulerande komplex "Be Long Lash Complex". Perfekt för den som till highlighta sina ögon och samtidigt vårda sina ögonfransar!
295 kr

Recensioner

Karin | 2016-02-19
Oumbärlig och lättanvänd mellan fransarna ochi vattenlinjen. Dessutom vattenfast.
Linnea | 2015-03-06
Mycket missnöjd med produkten. Jag trodde att den skulle vara enklare att använda nära fransarna eftersom att den har tre "taggar", det var den dessvärre inte. Man måste hålla den rakt neråt, som en bläckpenna, för att den ska fungera ordentligt. Vilket är svårt när man ska komma åt övre fransraden. Rekommenderar ingen att köpa denna, då det finns klart bättre alternativ.

Mer Information

Penn-liknande eyeliner som är berikad med ett växt-stimulerande komplex "Be Long Lash Complex". Perfekt för den som till highlighta sina ögon och samtidigt vårda sina ögonfransar! Vid regelbunden användning blir fransarna längre. Den varsamma tre-uddade applikatorn ger en precis och intensiv svart linje - tre punkter åt gången - utan att rinna.
Placera applikatorn underifrån mellan fransarna för att definiera och förstärka eller använd som en traditionell eyeliner.
Färg:Svart
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22