1 / 1
Pasta & Love Hair Beard & Body Wash
Variant:300 ml
329 kr
En mild multifunktionell produkt framtagen för tvätt av hår, skägg och kroppen.
Den är berikad med Alkekengi-
extrakt (Japansk lykta) som innehåller antioxidanter och är lugnande och mjukgörande.
Innehåller 97% nedbrytbara ingredienser och 82% ingredienser med naturligt ursprung.
Den är berikad med Alkekengi-
extrakt (Japansk lykta) som innehåller antioxidanter och är lugnande och mjukgörande.
Innehåller 97% nedbrytbara ingredienser och 82% ingredienser med naturligt ursprung.
Applicera i vått hår, skägg eller på kroppen. Massera in och skölj sedan.
AQUA / WATER / EAU, SODIUM LAUROYL METHYL ISETHIONATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM LAUROYL SARCOSINATE, DECYL GLUCOSIDE, GLYCERIN, POLYSORBATE 20, PARFUM / FRAGRANCE, SODIUM METHYL ISETHIONATE, SODIUM COCOYL GLYCINATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, LAURIC ACID, BENZYL ALCOHOL, SODIUM CHLORIDE, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERYL OLEATE, SODIUM BENZOATE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, POLYQUATERNIUM-10, SODIUM LAURATE, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, POLYQUATERNIUM-67, PHYSALIS ANGULATA EXTRACT, CITRIC ACID, LIMONENE, SODIUM HYDROXIDE, GERANIOL, CITRONELLOL, TOCOPHEROL, HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE, LECITHIN, ASCORBYL PALMITATE.
OBS! Det kan finnas små skillnader mellan innehållet ovan och innehållsdeklarationen. Vi rekommenderar därför att du alltid kontrollerar innehållsdeklarationen för den fysiska produkt du får.
Innehåll | 1 stk |
Varumärken | Davines |
Kategori | Duschkräm |
Visa allt | Davines Duschkräm |
Artikelnummer | 94052443 |
EAN | 8004608280507 |
Tillverkare, EU | Davines S.P.A Via Don Angelo Calzolari 55/A CAP 43126 Parma Italy |
Tillverkare kontakt | [email protected] |
Du kan betala med valfri metod hos oss. Du väljer betalningsmetod i kassan.
- Visa
- Mastercard
- Swish
- Klarna
Vil du se indholdet?
Så har vi brug for at du accepterer funktionelle cookiesKundeanmeldelser
Vær den første til å anmelde dette produktet
Alla recensioner läses av KICKS kundservice innan publicering. Läs mer