Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Christmas calendar! 50% på skönhetsfavoriter, varje dag fram till julafton.

Air® Hair Dryer
Air® Hair Dryer
Pro Hair

Air® Hair Dryer

ghd

ghd Air fönen är utrustad med en kraftfull professionell motor som levererar en exceptionellt snabb torkningstid och använder jonteknik för att inkapsla fukten ...
1 499 kr
Fri frakt över 500 krFri frakt över 500 kr
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover
Air® Hair Dryer
p89210519
v89210520
ghd
SEK
1499

Recensioner

Anna | 2018-02-21
Mitt bästa köp under 2017. Wow den är fantastisk! Håret torkar väldigt fort och den torkar inte ut håret som andra hårfönar kan göra.

Mer Information

ghd Air fönen är utrustad med en kraftfull professionell motor som levererar en exceptionellt snabb torkningstid och använder jonteknik för att inkapsla fukten i håret, vilket gör håret silkeslent och glänsande samt minskar mängden avbrutna håstrån. Variabel hastighet och värmekontroll, cool shot-knapp och ergonomisk design för enkel hantering för både höger och vänsterhänta användare. En 3 meter lång sladd ger stor rörelsefrihet under föningen.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22