Köp produkter inom professionell hudvård hos KICKS - KICKS
 • Fri frakt över 99 kr
  Fri frakt över 99 kr
 • Expressleverans
  Expressleverans
 • Poäng på alla köp
  Poäng på alla köp

Lades till i varukorgen

Personligt erbjudande inaktiverat
Gäller t.o.m

Missa inte vår rea med 70% på fantastiska produkter. Passa på och kika in alla produkter här!

Välkommen till ProSkin by Skincity – en plats där vi samlat vår professionella hudvård och rådgivning. Här hittar du riktigt resultatinriktade produkter för alla hudtillstånd och du kan få guidning av Skincitys certifierade hudterapeuter.

Ta en selfie och få en personlig rutin skapad för din unika hud

Populära varumärken

Bli inspirerad

Tips som motverkar oljig hud under sommaren

Vad är professionell hudvård

Så vänjer du huden vid nya produkter

Varför är det bra att använda serum?

Gåva på köpet
Vid köp av valfri produkt från ProSkin-sortimentet (Värde 99 kr).
*Gäller så långt lagret räcker
1199 produkter
Sortera: Mest köpta
 • På kampanj
  Högsta betyg
  Flest recensioner
  Nyheter
  Mest köpta
  Lägsta pris
  Högsta pris
  Namn A-Ö

Produkter som klassas som professionell hudvård är produkter och varumärken som säljs på salong eller kliniker av utbildade hudterapeuter eller hudläkare. Inom professionell hudvård hittar du avancerade formuleringar, patenterade ingredienser och produkter med mycket forskning och bevisade resultat. Om du verkligen vill ha varaktiga resultat på din hud och effektiva produkter som är utvecklade för dina specifika behov så är det värt att investera i professionell hudvård.

Att använda professionell hudvård och investera i sig själv och sin hud ska inte vara svårt utan kännas roligt och förväntansfullt. Det du ska tänka på när du använder professionell hudvård är att det är viktigt att du är konsekvent med din hudvårdsrutin. Huden är vårt största organ och det tar tid för huden att vänja sig och visa resultat.

Ingredienser i professionell hudvård

Ingredienser som finns i produkter inom professionell hudvård är ingredienser som du hittar i all hudvård idag men när du köper en produkt från ett varumärke under kategorin professionell hudvård innebär det att ingredienserna har unika sammansättningar och är framtagna efter lång tid av forskning, kliniska studier och bevisade effekter för att uppnå individuella behov och mål. 

Hitta din personliga och skräddarsydda hudvårdsrutin med KICKS breda sortiment av professionell hudvård. Botanisera bland högutvecklade serum, effektiva ansiktskrämer, skyddande solskydd och exfolieringar med syror. Känns det svårt att veta vart du ska börja? Ta hjälp av våra hudterapeuter som guidar dig till rätt hudvårdsrutin just för dig.

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2024