Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
  • Fri frakt över 99 kr
    Fri frakt över 99 kr
  • Poäng på alla köp
    Poäng på alla köp
  • Expressleverans
    Expressleverans

Just nu! Dubbla poäng på våra mest populära varumärken inom Conscious!

KICKS Club

Hur blir jag medlem i Kicks Club?
Genom att ansöka om medlemskap i någon av våra butiker eller direkt på vår hemsida. Du måste ha fyllt 16 år för att få bli medlem i KICKS Club. Är du yngre har du möjlighet att prenumerera på vårt nyhetsbrev via e-post, fyllt med erbjudanden och spännande nyheter.

Kostar det något att vara med i KICKS Club?
Medlemskapet är helt kostnadsfritt och du kan när som helt avsluta ditt medlemskap genom att kontakta kundservice.

Kortlöst medlemskap
På KICKS har vi gått över till kortlöst medlemskap. När du ansöker om medlemskap i våra butiker, så gör du det snabbt och enkelt genom att endast visa din legitimation. Och varje gång du sedan handlar på KICKS, visar du bara din legitimation. Du slipper alltså tänka på att du alltid måste ha ditt klubbkort med dig för att få dina poäng! Om man inte har ett svenskt legitimation eller inte vill uppge sitt personnummer, så går det bra att ansöka om klubbkort på kicks.se. Då får man sitt klubbkort hemskickat inom 3 veckor.

Jag har flyttat, behöver jag ändra min adress hos KICKS?
Vi uppdaterar alla våra medlemmars adresser per automatik genom PAR. Därför behöver du inte meddela KICKS när du flyttar. Om du däremot flyttar till en C/O adress så måste du kontakta kundservice för uppdatering av din adress då detta inte sker per automatik.

Hur mycket poäng får jag och vad får jag för poängen?
Som medlem får du en poäng per krona du handlar för på KICKS. Som Silver- och Goldmedlem för du löpande utskick av KICKS Magazine under året och har du uppnått 1250 poäng, får du en bonuscheck på 25 kr. Giltighetstid på bonuschecken är tre månader.

Vad innebär de olika medlemsnivåerna?
KICKS Club har tre medlemsnivåer; Member 0–999 poäng, Silver 1000–2999 poäng, Gold 3000+ poäng. Medlemsnivån är baserad på totalt köpbelopp de senast 12 månaderna. När du som medlem uppnått den poäng som krävs för respektive nivå, uppgraderas du automatiskt och behåller din nya medlemsnivå under 12 månader. På grund av denna "karantän", kan din nivåpoäng i din profil hamna under vad som egentligen krävs för att tillhöra en nivå fram tills att karantänen gått. Därefter är det totalt köpbelopp senaste 12 månaderna, som ligger till grund för kommande nivåstatus. Upp- och nedgradering sker löpande under året.

När kommer nästa utskick av KICKS Magazine?
Som Silver- och Goldmedlem får du löpande utskick av KICKS Magazine under året. Vi kan dock inte på förhand informera våra medlemmar exakt vilka datum som dessa magasin skickas ut.

Varför får jag inga utskick?
Du kan ha fel adress. Logga in på Mina sidor och kontrollera detta eller kontakta kundservice. Du kanske inte är registrerad som medlem? Det krävs att man har handlat under de senaste 24 månaderna, annars avslutas medlemskapet per automatik.

Hur registrerar jag mina poäng?
Du registrerar enkelt dina klubbköp genom att visa upp legitimation i kassan varje gång du handlar. I KICKS webbshop behöver du vara inloggad som medlem för att få tillgång till klubberbjudanden och lösa in rabattkuponger från klubben.

Kan jag efterregistrera poäng?
Om du missat att registrera ditt medlemskap vid köpet, så går det bra att efterregistrera dina poäng. Det gör du genom att kontakta kundservice eller gå in till någon av KICKS butiker tillsammans med kvitto och legitimation/klubbkort. Efterregistrering av poäng måste ske inom 10 dagar.

Varför ser jag inte mina poäng för det jag handlade för under dagen?
Alla transaktioner registreras på natten och det är också då dina poäng registreras.

Jag hade nyligen 2500 poäng och ser nu att jag bara har 0 poäng, vad har hänt?
Det har genererats bonuscheckar till dig som kommer att skickas ut med vårt nästa utskick, därför har dina poäng minskat.

Hur behandlar KICKS personuppgifter
Information om hur KICKS behandlar personuppgifter hittar du i vår integritetspolicy 

KICKS Club: poäng på alla köp

Som medlem skämmer vi bort dig med massor av sköna förmåner!

KICKS Beauty Talks

När du blir medlem i KICKS Club får du också tillgång till vårt community KICKS Beauty Talks.

Klimatkompenserad leverans

När du handlar på kicks.se kan du välja PostNords klimatkompenserade alternativ.

Expertrådgivning

Få expertråd av våra utbildade skönhetsexperter.

KICKS nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av de senaste erbjudandena & trenderna

Fraktsätt
Instabox, hemleverans & postombud
Betalsätt
Klarna, Swish, Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2022Kundservice 020-42 32 22