Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Flash Crayons Zhao
Flash Crayons Zhao
Kampanj 20%

Flash Crayons Zhao

Linda Hallberg

Flash Crayons är Linda Hallbergs nya metalliska/glittriga multifunktionella pennor!
119,20 kr149 kr
Zhao

Recensioner

Sofia | 2018-03-17
Så häftiga pennor som går att använda till allt möjligt! Den svarta är verkligen superfin som en lite festligare eyeliner. Nu vill jag ha Whipple flash också eftersom jag älskar varma, rödbruna färger både på ögonlocken och läpparna!
Emmie | 2018-03-11
WOW. Denna penna är en stor favorit i sminkväskan. Vattenfasta och har en otroligt bra hållbarhet! Min personliga favorit är färgen spahr, både till vardags och fest!
Aljona | 2018-03-11
Precis som hennes paletter, hennes ögon pennor är mina favoriter. Enda pennor jag använder just nu. Och i min samling har jag vart enda av hennes färger. Pigment går inte o jämföra med nått.

Mer Information

Flash Crayons är Linda Hallbergs nya metalliska/glittriga multifunktionella pennor! Precis som övriga Crayons behöver du inte tänka på att köpa separata ögonpennor, läppennor eller brynpennor – du får allt i en och samma penna. Välj den färg du önskar för det ändamål du har och börja måla, kropp eller ansikte! Alla Crayons har en krämig formula, de torkar till en matt finish och sitter som berget (tro oss, vi har försökt att gnugga bort dem). Vill du sudda ut färgen? Var snabb, den blir vattenresistent efter bara några minuter! Alla Flash Crayons är veganska.
Färg:Silver
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22