Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

BLACK WEEK 21/11: 25% på kroppsvård. Fri frakt!

Fluidline Dipdown
Fluidline Dipdown

Fluidline Dipdown

MAC

Ultramjuk, Fluidline’s gelformula ger precisionen hos en flytande eyeliner men har en silkigare, mjukare finish. Sitter “säkert” och appliceras med en borste i ett enda drag.
175 kr
Dipdown

Recensioner

Hanna.Ö | 2018-03-06
Återkommer alltid till denna! Verkligen svartaste svart och sitter bra på ögonlocken. Tips är att förvara burken upp och ned så håller den sig fräsch ännu längre.
Carola | 2018-03-06
Blacktrack eyeliner var seriöst min räddning! Innan jag använde denna produkt så använde jag eyeliner i flytande form samt "penna". Hade tydligen fått allergisk reaktion och var alltid tårögd och rinnig i ögonen. Hade nästan gett upp hoppet om att ha eyeliner tills jag slutligen valde att testa denna! Sen 3 år tillbaka så här jag användit den flitigt varje dag, och ingen mer allergi! Rekommenderar starkt, krämig konsistens och fin färg.
Nathalie | 2018-02-22
Storfavorit som jag har använt föera år. Väldigt och behaglig i konsistensen.

Mer Information

Ultramjuk, Fluidline’s gelformula ger precisionen hos en flytande eyeliner men har en silkigare, mjukare finish. Sitter “säkert” och appliceras med en borste i ett enda drag. Hållbar. Flyter inte ut. Finns i flera olika färger och typer. Borsten säljs separat.
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2018Kundservice 020-42 32 22