Det verkar som att du använder en gammal webbläsare. Det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Weekend deal: 50% på Juicy Couture Viva la Juicy Bowdacious Edp 30 ml. Gäller för dig i KICKS Club.

Telescopic Mascara Black
Telescopic Mascara Black
20% vid köp av 2 ögonprodukter

Telescopic Mascara Black

Loreal

Upp till 60 % längre fransar, förstärkta vid basen och förskönade med ett par enkla svep?
165 kr
Fri frakt & retur till butikFri frakt & retur till butik
ExpressleveransExpressleverans
Gratis varuprover Gratis varuprover

Recensioner

Molly | 2019-08-24
Plus att den ger långa fransar, minus att den klumpar sig vid applicering av flera lager samt smular under dagen.
Angelica | 2019-07-29
En av mina favorit mascaror jag har i min kollektion, separerar, ger bra längd och kladdar inte. Älskar borsten för den är så enkel att jobba med.
Maja | 2019-07-12
Denna mascaran är en riktigt bra mascara, då den har bra svärta och man får fina ögonfransar som ser långa och fylliga ut. MEN själva borsten drar ner betyget, då den är svår att jobba med. Man får väldigt mycket produkt på borsten och det går inte så bra att skrapa av produkten då gummiborsten är nästan platt. Det gör att man får alldeles för mycket mascara på fransarna och det blir kladdigt och klumpigt. Så man får jobba ett tag innan man får sina fransar separerade och lagom mängd. Kommer inte köpa att denna igen

Mer Information

Upp till 60 % längre fransar, förstärkta vid basen och förskönade med ett par enkla svep? Nu är det fullt möjligt tack vare Telescopic, den första mascaran från L’Oréal Paris som förlänger och definierar fransarna. Den innovativa och flexibla precisionsborsten separerar och förlänger fransarna på ett vackert sätt, utan klumpar.
Precisionsborsten är flexibel, har fyra fingrar och förstärker ögonfransarna från rot till topp: dess släta ytor släpper ifrån sig exakt rätt mängd mascara på varje frans ända ut i ögonvrårna, för en intensiv blick på ett ögonblick.
Färg:Svart
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS har ett av Sveriges bredaste sortiment inom makeup, doft, hudvård och hårvård. Hos KICKS kan du handla smink, parfym och andra produkter från ledande varumärken såväl i butik som direkt på nätet. Våra utbildade hudterapeuter och makeupartister hjälper dig hitta rätt även online.
Copyright © KICKS 2019Kundservice 020-42 32 22